Een paar jaar terug werd microblading een hype. Het was dé manier voor het tekenen van haarfijne haartjes op de wenkbrauw. Het resultaat oogde prachtig. Foto’s van net gezette microblading zijn te mooi om waar te zijn. De haartjes zijn dan nog haarscherp. Pas na genezing zie je het echte resultaat.

Mijn permanente make-up carrière begon met microblading. De investering was betaalbaar dus gemakkelijk op te starten. De resultaten waren redelijk goed maar toch liep ik uiteindelijk tegen dingen aan. En daar begon mijn onderzoek.

Ik ben mij dus verder gaan specialiseren en verdiepen in permanente make-up. Hierdoor zijn meer kwartjes op zijn plaats gevallen.

Een waarschuwing dus op zijn plaats voor degenen die microblading overwegen te laten zetten. Een specialist die alleen microblading aanbiedt, kan geen goed advies geven over welke pemanente make-up het meest geschikt is voor jou persoonlijk. Dit is namelijk afhankelijk van jouw huid.

Verder wordt bij microblading al gemakkelijk te diep gewerkt of te onregelmatig. Dit uit zich dan in onregelmatige haartjes qua dikte en kleurintensiteit. Bij te diep werken of te vaak microblading laten zetten, is er kans op littekenvorming. Niet de littekens die we kennen van een wondje. Maar littekenvorming in de vorm van een gladde dikkere huid. Het nadeel hiervan is dat op deze huid nieuwe permanente make-up pigmenten heel slecht pakt.

Microblading is in de meeste gevallen niet de beste methode! Kies dus de permanente make-up die met de machine wordt gezet. Hiermee zijn ook hairstrokes te creëren.

Afspraak maken

Maak eenvoudig online een afspraak!

Maak nu een afspraak

Oxygenetics bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort
Dermalogica bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort
SPA producten bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort
Lycon waxing bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort
Misencil wimperextensions bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort