Power Cleanse

een reinigende gezichtsbehandeling voor de onzuivere huid

Wat houdt de Power Cleanse behandeling in?

Deze gezichtsbehandeling met dieptereiniging is geschikt voor de onzuivere en vette huid. Na de behandeling is de huid weer schoon en ontdaan van onzuiverheden, zoals mee-eters, puistjes, talgbultjes.

Een reinigende gezichtsbehandeling kan veel doen voor je huid. Het helpt om overtollig talg, vuil en dode huidcellen te verwijderen, waardoor je poriën gereinigd worden en je huid er stralender uitziet. Daarnaast kan het ook helpen om onzuiverheden en acne te verminderen. Tijdens de behandeling wordt je huid ook gehydrateerd en gevoed, waardoor het zacht en soepel aanvoelt. De masseer- en drukpunttechnieken die gebruikt worden tijdens de behandeling zorgen voor een betere doorbloeding van je huid, waardoor het beter in staat is om voedingsstoffen op te nemen. Kortom, een reinigende gezichtsbehandeling is niet alleen ontspannend maar ook zeer effectief voor het verbeteren van de conditie van je huid.

Investeer nu voor later

Resultaat bereik je na herhaaldelijke inspanningen. Wanneer je 1 x naar de sportschool gaat heb je ook niet meteen effect. Pas na regelmatig sporten wel. Ditzelfde geldt voor huidverbetering.

De combinatie van het opvolgen van de dagelijkse gewoonterituelen in de huidverzorging samen met regelmatige bezoekjes aan de salon en het gebruik van de juiste producten afhankelijk van seizoen en huidconditie, zorgen voor blijvend resultaat wat jaren later juist nog meer zichtbaar zal zijn en winst oplevert.

Jouw investering nu betaalt zich uit over 10 jaar!

Miaa Bilalovic, specialist in waxen en ontspannende behandelingen
Miaa Bilalovic, specialist in waxen en ontspannende behandelingen
Nicolien Smit, jouw anti-age huidspecialist
Nicolien Smit, jouw anti-age huidspecialist
Monique Grootveld, jouw huidcoach naar een betere huid
Monique Grootveld, jouw huidcoach naar een betere huid

Specialisten van deze behandeling

MONIQUE GROOTVELD

Werken aan de huid is mijn levensdoel. Ik beloof niets dat ik niet kan waarmaken en ben pas tevreden wanneer ik resultaat heb geboekt.

nICOLIEN SMIT

Bij elke behandeling kijk ik wat goed is voor jou en voor jouw huid. Wat heeft jouw huid op dit moment het meest nodig en wat zijn jouw wensen.

mIAA BILALOVIC

Bij mij kom je helemaal tot rust, ik ben pas tevreden wanneer jij ontspannen de deur uit gaat! Ik hoop graag iets voor jou te kunnen betekenen.

Jouw wensen zijn belangrijk, wij leveren kwaliteit en goed resultaat

Twijfel je of je de juiste behandeling kiest? Maak gerust deze afspraak, wij passen het desgewenst in overleg nog aan.

Is het jouw eerste afspraak bij ons? Vul dan het intakeformulier alvast voor ons in.

Heb je nog vragen?

Wij helpen je graag verder!

Monique Grootveld, Tamara van Dam, Nicolien Smit
Monique Grootveld, Tamara van Dam, Nicolien Smit