Pro Power Peel 1
Pro Power Peel 2

Pro power peel

De meest krachtige chemische peeling van Dermalogica

Pro Power Peel een echte krachtpatser van Dermalogica

Deze zeer krachtige peeling van Dermalogica wordt aangepast aan jouw wensen. Wij zetten deze peeling in om tekenen van huidveroudering te bestrijden. Ook kan pigmentatie worden aangepakt en onzuiverheden worden verminderd. Regelmatige behandelingen zorgen voor een verbetering van de huidstructuur.

De gezichtsbehandeling bestaat uit:

Huidanalyse

Reiniging

Peeling

Bijpassend serum

Kalmerend masker

Oogverzorging

Afsluitende verzorging

Huid- en verzorgingsadvies

Pro Power Peel Dermalogica

60 min | € 89

neem het intakeformulier ingevuld mee naar de behandeling

alleen in de maanden september t/m april te boeken

Twijfel je of je de juiste behandeling kiest? Maak gerust deze afspraak, wij passen het desgewenst in overleg nog aan.

Pro Power Peel 3

Waarom een Pro Power Peel?

Wanneer je al enige tijd schoonheidsbehandelingen hebt gedaan met diverse peelings en je wilt nog krachtiger werken, dan is dit mogelijk met de pro power peel van Dermalogica.

Mag ik de peeling gedurende het hele jaar ondergaan

Nee, doordat de huid een vernieuwingsproces ondergaat is de huid gevoeliger voor de zon. Daarom kun je deze behandeling alleen in de herst/winter/vroege lente boeken.

Wanneer je net op zonvakantie bent geweest of onder de zonnebank, dan is deze peeling ook ten zeerste af te raden.

Is de behandeling voor iedereen geschikt

De behandeling is niet geschikt voor zwangere vrouwen en mensen die huid verdunnende medicijnen/zalven gebruiken. Wij beoordelen bij de intake of je de behandeling veilig kunt ondergaan.

Wat is het effect op de huid

De huid kan droger aanvoelen en is gevoeliger dan normaal. Ook kan de huid heel licht gaan schilferen of wordt pigmentatie tijdelijk meer zichtbaar. Wanneer je de juiste nazorg hanteert, verdwijnen deze bijwerkingen echter snel. Dit nazorg advies krijg je na de behandeling mee naar huis.

Behandeling

De schoonheidsspecialiste zal de samenstelling bepalen aan de hand van de wensen van de klant. Bij het aanbrengen van de peeling kan de huid erg gaan prikkelen of gaan jeuken. Vaak is dit het proces dat de dode huidcellen worden losgemaakt.

Na de behandeling kan de huid rood worden. Ook kan het aanvoelen alsof de huid licht verbrand is. De klant moet dan een aantal dagen geen water op de behandelde gebieden gebruiken. Twee tot drie dagen na de peeling treedt de vervelling op. Belangrijk is dat de klant direct contact met de zon enkele weken vermijdt. De huid is dan extra gevoelig voor de zon én pigmentvorming.

Het gebruik van een dagelijkse SPF wordt geadviseerd.

Eenmalige behandeling of kuurverband

Een eenmalige behandeling is zeker mogelijk. Het is een behandeling om effectief dode huidcellen te verwijderen en tegelijkertijd de huid een boost te geven door de hoge concentratie voedingsstoffen. De huid voelt glad en zacht aan met een egale teint.

Maar wanneer je echt verbetering wilt zien bij huidproblemen, is het noodzakelijk om meerdere behandelingen in een kuurverband toe te passen.

Voorwaarden pro power peel

Het is een voorwaarde dat de huid in een gezonde conditie is om de peeling te ondergaan. Wanneer dit niet zo is, zullen wij een andere behandeling adviseren. Overleg wanneer je medicatie gebruikt. De huid moet voldoende hersteld zijn van harsen of andere peelings. Heb je cosmetische behandelingen ondergaan, is ook eerst een hersteltijd nodig.

Na een peeling dient de huid goed beschermd te worden met een UV filter.

Thuisverzorging

Enkele dagen na de peeling kan de huid licht gaan schilferen. Bij zeer droge huidtypen is een gezichtsolie aan te raden voor thuisgebruik. Uiteraard kun je de gezichtsolie bij ons aanschaffen. Voor intensievere resultaten je thuis een bij het huidtype passend serum.

Je dient dagelijks een SPF -50 bescherming te gebruiken.

Niet tijdens zwangerschap, borstvoeding of in de zomer

Bij zwangerschap wordt de fruitzuurpeeling afgeraden omdat de huid door hormoonschommelingen onvoorspelbaar kan reageren.

In de zomer wordt deze peeling ook ten zeerste afgeraden.

Producten van Dermalogica

natuurlijke en huidvriendelijke ingrediënten

optimale hydratatie zonder de huid af te sluiten

hoogwaardige technologieën

geschikt voor zowel mannen als vrouwen én de donkere huid

Specialisten in Pro Power Peel

De specialisten

Tamara

Je bent bij mij in vertrouwde en kundige handen. Nog steeds doe ik aan bijscholing om op de hoogte te zijn van de beste technieken en werkmethoden en leer het vak van gerenommeerde topspecialisten.

Nicolien

Bij elke behandeling kijk ik wat goed is voor jouw huid en wat deze op dat moment nodig heeft, afhankelijk van jouw wensen. Dat kan iedere keer anders zijn.

Tamara van Dam, schoonheidsspecialiste bij schoonheidssalon Mooi en Zeker

Tamara van Dam

Pro Power Peel 4

Nicolien Smit

© Copyright 2021. Mooi en Zeker

Scroll naar boven