Recensies Mooi en Zeker Amersfoort 1
Recensies Mooi en Zeker Amersfoort 2

Recensies

Schoonheidssalon Mooi en Zeker, Amersfoort

Vanaf de start van schoonheidssalon Mooi en Zeker in maart 2014, hebben er diverse website wijzigingen plaatsgevonden. De recensies van die tijd tot en met maart 2021, geven wij op deze pagina weer. Nieuwe recensies door huidige klanten zullen geplaatst worden op de boekingssite.

Wanneer je een review plaatst op onze Google bedrijfspagina stellen wij dat nog het meeste op prijs.


Recensies uit het verleden:

Anti-age behandeling

Ik ben nu al een aantal keren geweest en ik moet zeggen dat ik echt heel erg tevreden ben met het resultaat. Over zo wel de behandeling van Nicolien die altijd in een gezellige en gemoedelijke sfeer is en de producten die gebruikt worden ben ik zeer tevreden.. Verder is de service van Tamara ook top. Ik kan het iedereen aanbevelen om eens een behandeling te nemen bij Mooi en Zeker ..

Lucienne Geerestein
Elektrische epilatie

Super fijne schoonheidssalon, laag drempelig dus gelijk op me gemak gesteld!

Bep Engelgeer
Het helpt echt!

Net een bindweefselmassage kuur afgerond bij Monique en ik ben aangenaam verrast en zeer tevreden met het resultaat. Diepere rimpels zijn vager geworden en mijn huid is veel beter doorbloed en heeft daardoor een mooie, gezonde kleur. Het werkt dus echt! En Monique is een echte vakvrouw die tijd voor je neemt en goed uitlegt wat ze doet en waarom. Ze stelt je op je gemak zodat je lekker kunt ontspannen. Een echte aanrader!

Riet
Zen

Na jaren geen tijd te hebben genomen voor het bezoeken van een schoonheidsspecialiste ging ik overstag door het enthousiasme van Nicolien. En wat ben ik blij! Met haar gastvrije, warme uitstraling en vakkundigheid krijg je bij Nicolien een uitermate professionele gezichts behandeling. Haar kennis van het vak en haar ervaring merk je direct. Tijdens de massage komt het Zen-gevoel helemaal tot uiting en val je bijna inslaap. Heerlijk! Zo jammer als de behandeling ten einde is. Ik kom zeker vaker bij Nicolien terug en kijk er nu al naar uit. Complimenten, Nicolien!

Ingrid Timman-Rivière
Nicolien is een echte aanrader!

Een heerlijke gezichtsbehandeling bij Nicolien is echt een aanrader! Wat een vakvrouw is zij. Ze neemt echt de tijd, luisterde goed naar mijn wensen. En ik kon een uur lang heerlijk ontspannen en van de behandeling genieten. Na een uur ging ik met een heerlijk schoon en verzorgd gezicht blij en tevreden de deur uit. Ook mijn wenkbrauwen waren weer mooi van kleur en in vorm. Dus wil je even lekker ontspannen en goed advies van een echte deskundigen dan is Nicolien echt top!

Melanie Tansel
Helemaal Zen

Naar een bezoek aan Tamara kijk ik altijd uit. Even ik-tijd. Een uurtje ontspannen met rustige muziek en een gezellig praatje. Even helemaal ZEN

Ineke
Wimpers

Mooie wimpers gekregen, top service, super professioneel.

Denise
Ontharen kin

Na de overgang,een baardgroei gekregen,wat ik iedere dag weg moet halen.Nu gaat Tamara elektronisch ontharen.Ben nu 1x geweest dus zal er nog vele keren gaan om dit tot een goed resultaat te laten komen .Ben in goede handen.

Annie
Laat je verwennen!

Naar een bezoek aan Tamara kijk ik altijd uit. Even ik-tijd. Een uurtje ontspannen met rustige muziek en een gezellig praatje. Even helemaal ZEN

Mariette
Wimpers

Vriendelijke kundige vrouw, mooie wimpers gekregen en binnenkort ga ik terug voor een hele gezichtsbehandeling 🙂

Jacq
Top service

Alles is weer prima naar wens verlopen. Ik zou Tamara zeker aan vrienden, collega’s en kennissen aanraden .

Youemay
Super

Altijd goede adviezSuper behandeling! Ik zie echt verbetering!

Maartje Landman
Mw.

Ik ga naar Tamara voor wimperextensions. Tamara schept er een eer in om dat heel zorgvuldig te doen. Dus nooit half werk! Elke keer dus weer een smashing blik!

Judith Veenendaal
Microblading

Mijn wenkbrauwen laten doen met microblading. Ik was erg bang dat het eruit zou zien als een veeg inkt in je wenkbrauw maar het is prachtig geworden. Het lijkt alsof je alleen maar wenkbrauwhaartjes ziet, fantastisch! Vijf sterren van mij!

Yasmin
Super

Vanmiddag voor de eerste keer bij Tamara geweest voor het epileren van mijn wenkbrauwen. Ik ben super blij met het resultaat! Mijn wenkbrauwen waren een behoorlijke ravage, maar Tamara heeft super haar best gedaan om ze weer mooi te krijgen. Ik ga zeker weten vaker naar haar!

Andrea
Actie

Leuke actie Tamara! Ik heb vast wel wat nodig!! Tot snel!

Alwineke
Wenkbrauwen

Wenkbrauwen en wimpers laten verven. Zeer tervreden. Ook de rust die Tamara uitstraalt ervaar ik als heel prettig!

Petra
Microblading en make-up

Ik heb een maand terug mijn wenkbrauwen laten doen met microblading. Het is echt heel mooi geworden. Gisteren heeft zij mij ook opgemaakt voor mijn trouwdag. Ook dat was de moeite waard. Tamara weet je op je gemak te stellen en kan ook heel enthousiast reageren als het resultaat goed is. Echt een aanrader….

Wendy Cöhrs
Heel fijn!

Ik ben voor het eerst bij Tamara geweest en heb een hele