Let op! Per 1 november 2020 verhuizen wij naar: De Verwondering 2 te Amersfoort

5-sterren

Helemaal ZEN

Naar een bezoek aan Tamara kijk ik altijd uit. Even ik-tijd. Een uurtje ontspannen met rustige muziek en een gezellig praatje. Even helemaal ZEN.

5-sterren

Wimpers

Mooie wimpers gekregen, top service, super professioneel.

5-sterren

Ontharen kin

Na de overgang,een baardgroei gekregen,wat ik iedere dag weg moet halen.
Nu gaat Tamara elektronisch ontharen.
Ben nu 1x geweest dus zal er nog vele keren gaan om dit tot een goed resultaat te laten komen .
Ben in goede handen.

5-sterren

Laat je verwennen!

Een behandeling in de salon van Tamara is even heerlijk ontspannen. Tamara zorgt ervoor dat mijn huid weer gaat stralen en laat de onzuiverheden verdwijnen.

4-sterren

Forever young behandeling

Heerlijke behandeling gehad. Voor mij de eerste keer bij Mooi en Zeker en voor herhaling vatbaar. Tamara neemt alle tijd om uit te leggen wat ze doet en welke producten ze gebruikt.

5-sterren

Wenkbrauwen

Een pijnloze behandeling. Ze zijn nu al erg mooi, en hoef ik s’morgens geen lijntjes meer te zetten.
Ben blij dat Tamara er heel goed in is. Nu nog de gezichts ontharing. Dat gaat vast ook goed komen.

5-sterren

Super

Vorige week permanente makeup gedaan was bang dat mijn wenkbrauwen er onnatuurlijk uit zouden zien. Maat ze heeft ze echt super mooi gemaakt naar mijn wensen .

5-sterren

Vriendelijke kundige vrouw, mooie wimpers gekregen en binnenkort ga ik terug voor een hele gezichtsbehandeling 🙂

5-sterren

Top service!

Alles is weer prima naar wens verlopen.

Ik zou Tamara zeker aan vrienden, collega’s en kennissen aanraden .

 

5-sterren

.

Super behandeling! Ik zie echt verbetering!

5-sterren

Mw.

Ik ga naar Tamara voor wimperextensions. Tamara schept er een eer in om dat heel zorgvuldig te doen. Dus nooit half werk! Elke keer dus weer een smashing blik!

5-sterren

Microblading

Mijn wenkbrauwen laten doen met microblading.

Ik was erg bang dat het eruit zou zien als een veeg inkt in je wenkbrauw maar het is prachtig geworden. Het lijkt alsof je alleen maar wenkbrauwhaartjes ziet, fantastisch! Vijf sterren van mij!

5-sterren

Super!

Vanmiddag voor de eerste keer bij Tamara geweest voor het epileren van mijn wenkbrauwen. Ik ben super blij met het resultaat! Mijn wenkbrauwen waren een behoorlijke ravage, maar Tamara heeft super haar best gedaan om ze weer mooi te krijgen. Ik ga zeker weten vaker naar haar!

5-sterren

Actie

Leuke actie Tamara! Ik heb vast wel wat nodig!! Tot snel!

5-sterren

Wenkbrauwen en wimpers laten verven. Zeer tervreden. Ook de rust die Tamara uitstraalt ervaar ik als heel prettig!

5-sterren

Microblading En Make- Up

Ik heb een maand terug mijn wenkbrauwen laten doen met microblading. Het is echt heel mooi geworden. Gisteren heeft zij mij ook opgemaakt voor mijn trouwdag. Ook dat was de moeite waard. Tamara weet je op je gemak te stellen en kan ook heel enthousiast reageren als het resultaat goed is. Echt een aanrader….

5-sterren

Heel Fijn!

Ik ben voor het eerst bij Tamara geweest en heb een hele fijne gezichtsbehandeling gehad. Tamara creëert een ontspannen omgeving waarin je echt even weg bent. De rustige muziek en mooie producten van Dermalogica maakten het helemaal af. Inderdaad een aanrader!

5-sterren

Geweldig!

Ik kom jaren bij Tamara, zelfs nu in uit Amersfoort verhuisd ben rij ik heen en weer (ipv naar de schoonheidssalon om de hoek). Voor zowel gezichtsbehandelingen als ontharing is Tamara geweldig. De ontspannen omgeving, haar professionaliteit, de fijne producten en het ontspannen gevoel bij vertrek maken het zeker een aanrader!

5-sterren

Ontspannend

De Zen sensation behandeling was heerlijk. Een uur ontspannen en je vergeet de tijd en de wereld om je heen. Dat is de bedoeling!

5-sterren

Ik kom al enkele jaren bij Tamara met heel veel plezier voor heerlijke gezichtsbehandelingen. Het is iedere keer weer een genot om in de stoel te mogen plaats nemen! Een fantastische aanrader!

5-sterren

Super!

via mijn Zus bij Tamara terecht gekomen, heb veel schoonheidsspecialistes bezocht maar Tamara is het de beste wat me is overkomen, super aanrader voor iedereen …

5-sterren

Gezichtsbehandeling

Was voor mij de eerste keer dat ik naar een schoonheidsspecialiste ging. Ik had de behandeling anti-age gezichtsbehandeling gekozen. Ik vond het heerlijk. Even een verwenmoment voor mij zelf. Tamara was heel erg vriendelijk en vertelde wat ze aan het doen was. Ze had wel van tevoren gevraagd of ik hier prijs op stelde. Ik vond het een heerlijke rustgevende luxe, dat ik nu zeker vaker zou gaan doen. En bij Tamara ben je in goede handen ook wat betreft de kennis in de produkten.

5-sterren

Gezicht & Wimpers

Ik kom nu al zeker 2 jaar bij Tamara van Mooi en Zeker en mijn ervaring is zeer positief! De gezichtsbehandelingen zijn heerlijk en rustgevend enTamara benut dan ook de volledige tijd aan het gezicht. Het afgelopen half jaar doet ze nu ook mijn wimpers naar volle tevredenheid. Mooi en Zeker raad ik zeker aan.

5-sterren

Heerlijk

Zoals iedere keer weer een compleet relaxmoment!Samen met een fijne behandeling waardoor ik er weer piekfijn uitzie!😊👌

5-sterren

Ik kan niet anders dan mijn review van januari herhalen! Constante kwaliteit dus, met daarnaast aandacht voor nieuwe ontwikkelingen.En altijd goed voor wat lekkere, luxe ontspanning!

5-sterren

Inmiddels al enkele jaren vaste klant bij Tamara in de salon voor een gezichtsbehandeling. Voor mij echt de ultieme ontspanning. Fijne behandelingen, goed resultaat, heerlijk liggen, en een praatje maken (of stil zijn, wat ik op dat moment fijn vind). Ze past de behandeling aan wat voor mij nodig is. Ontzettend tevreden klant.!!

5-sterren

Verwennerij

Wat een heerlijke verwennerij wanneer je bij Tamara in de stoel ligt! Ik ben nu een aantal keer bij haar voor een gezichtsbehandeling geweest en gisteren heeft zij wimperextentions bij me gezet en ik kan niet anders zeggen dan : als je jezelf eens écht wilt verwennen door een professional, die met goede producten werkt in een ontspannen sfeer…dan moet je Zeker naar Tamara!!!

5-sterren

Professioneel En Ontspannen

Al een paar jaar kom ik met enige regelmaat bij Tamara. In eerste instantie voor wimperextensions. Deze waren niet van echt te onderscheiden en werden zeer nauwkeurig aangebracht en gaven een mooie, natuurlijke uitstraling. Omdat mijn eigen wimpers en ook mijn wenkbrauwen weer goed zijn aangegroeid, mede door het behandeladvies van Tamara, zijn de extensions niet meer nodig.Nu laat ik mijn wenkbrauwen regelmatig kleuren en af en toe worden er naar mijn wens andere gezichtsbehandelingen gedaan.Tamara geeft professioneel en eerlijk advies en werkt zeer precies. Je voelt je in vertrouwde en vakkundige handen. Daarbij is de sfeer ook erg prettig.

5-sterren

Helemaal Blij En Tevreden!

Bij Mooi en Zeker stap je binnen in een mooie en verzorgde ruimte. Tamara neemt de tijd voor je, geeft professioneel en passend advies en werkt met producten van hoge kwaliteit. Ik heb mijn wenkbrauwen laten microbladen en heb een 3D wimperextensie laten zetten. Ik ben echt ontzettend blij en tevreden met het resultaat! Ik kijk al uit naar de volgende behandelingen.

5-sterren

Microblading

Vandaag bij Tamara geweest voor een microblading behandeling met een prachtig resultaat. Tamara werkt heel precies en vakkundig. Het resultaat zijn erg mooi vorm gegeven en donkere wenkbrauwen die goed kleuren bij mijn huid- en haarkleur. Nu heb ik mooie volle en strakke wenkbrauwen. Ben er superblij mee!

5-sterren

Fijne behandeling

Ik heb onlangs een power cleanse bij Mooi en Zeker geboekt. Als fanatieke pulker was er weinig te doen voor Tamara. Daarom heeft ze in overleg een hydraterende en kalmerende behandeling gedaan. De behandeling was heel ontspannend, Tamara geeft uitleg over de stappen en de producten die ze gebruikt. Heel prettig!

5-sterren

Ik kom nu al een hele tijd bij Tamara voor een gezichtsbehandeling die soepel aangepast wordt aan mijn persoonlijke probleempjes en wensen. In het begin kwam ik ook voor wimperextensions, maar met een speciale behandeling is dat niet meer nodig en ben ik heel blij met mijn ‘eigen’ wimpers! Het is ook altijd heel ontspannen en gezellig, het enige minpuntje is de muziek!

5-sterren

Gezichtsbehandeling

Tamara neemt de tijd voor de behandeling en zorgt voor een zeer ontspannen sfeer. Iedere handeling wordt rustig uitgevoerd en zorgvuldig uitgelegd. Ook heeft Tamara veel kennis over de producten die zij gebruikt. Ook geeft Tamara advies voor de langere termijn en ik kan nu na 6 maanden zien dat mijn huid rustiger en egaler is geworden. Dus de complimenten die ik krijg zijn indirect ook voor jou Tamara!

5-sterren

Genieten

Inmiddels al enkele jaren met enige regelmaat bij Tamara in de salon voor een gezichtsbehandeling. Voor mij echt de ultieme ontspanning. Fijne behandelingen, goed resultaat, heerlijk liggen, fijne muziek en een praatje maken (of stil zijn, wat ik op dat moment fijn vind). Tamara voelt erg goed aan wat je als klant wilt. Ook vind ik dat ze goed naar je huid kijkt en rekening met je situatie houdt. Ontzettend tevreden!

5-sterren

Heerlijke Ontspannen En Professionele Behandeling

Opnieuw een heerlijke gezichtsbehandeling gehad bij Tamara. Ik voel me zo op mijn gemak dat ik af en toe in slaap val! Ga dus heerlijk ontspannen en met een schone, stralende huid naar huis. Wat ik ook erg waardeer aan Tamara is het feit dat ze zich blijft ontwikkelen en nieuwe technologieën/keuzes toevoegt aan de behandelingen. Zoals de microblading. Die behandeling ga ik ook zeker een keer boeken.

5-sterren

Super fijne behandeling gehad. Mijn huid zag er stralend uit. Ook de specialiste is zeer deskundig en erg aardig! Kom er iedere 8 weken!

5-sterren

Super fijne behandeling gehad. Mijn huid zag er stralend uit. Ook de specialiste is zeer deskundig en erg aardig! Kom er iedere 8 weken!

5-sterren

Tamara komt al enkele jaren bij mij thuis om wimperextentions te plaatsen. Dit doet zij zeer kundig in ongeveer drie kwartier, gaande de jaren heeft zij zich meer verdiept in vernieuwing van de producten, wat je terug ziet in haar behandelingen. Tamara is een gezellige en zeer kundige schoonheidsspecialiste die ik iedereen kan aanraden!

5-sterren

Mijn Huid Is Opgeknapt

Sinds de start van de salon ben ik een zeer tevreden klant bij Tamara van Dam.Tamara is een rustige en zeer vriendelijke persoonlijkheid. Zij heeft alle tijd voor je en je kunt hier ook afspreken voor een behandeling in de avond.Ik vind het elke keer weer een feestje om er naar toe te gaan, echt even “ik” tijd, fijne behandeling en rustig- ontspannende muziek, waardoor je de beslommeringen van alle dag even kunt vergeten.Daarnaast verkoopt zij prima producten waarvan mijn huid ook erg is opgeknapt.Kortom ik kan iedereen aanraden om een ontspannen behandeling bij Tamara te ondergaan, je zult er zeker geen spijt van hebben.

5-sterren

Alle Vertrouwen

Fantastische behandeling gehad terwijl mijn wimpers door wimperextentions( bij een andere firma gezet waren ) een en al drama waren geworden. Afgebroken tot 3mm. Nu gedeeltelijk hersteld door de goede keuze wimperextentions door Tamara. Ben weer een beetje blij. Volgend bezoek hoop ik weer helemaal blij naar huis te gaan. Heb er alle vertrouwen in!

5-sterren

Altijd Goede Service

Altijd goede adviezen en zeer vriendelijke service.

5-sterren

Echt Een Kadootje

Een bezoek aan de schoonheidssalon van Tamara is voor mij een echt cadeautje. Ik kijk er al weken naar uit en tel de dagen af. Ik voel me zeer thuis en zeer welkom. Het is een oase van rust in de fijne en mooie salon met een heerlijk rustig muziekje op de achtergrond. Tamara neemt altijd voldoende de tijd voor welke behandeling dan ook!

5-sterren

5-sterren

Goede Tips

Leuke, kleine salon. Tamara is echt super aardig. Ze geeft goede tips, en ze heeft een goed stappenplan voor me op papier gezet zonder meteen te proberen om me allerlei dure producten aan te smeren.

5-sterren

Heel Erg Secuur

Tamara is erg klantvriendelijk, heel erg secuur! Ik rij elke maand van Oosterhout naar Amersfoort om mijn wimpers te laten doen! Zij is de enige die ze mooi kan zetten!

5-sterren

Professionele Behandeling

Vriendelijke ontvangst en fijne behandeling.

5-sterren

Heerlijk Ontspannen

Weer heel blij met de behandeling. Ben heerlijk ontspannen en tevreden naar huis gegaan

5-sterren

Prima Behandeling

5-sterren

Elke Keer Genieten

Wat genieten elke keer bij Mooi en Zeker! Tamara is een kundige en lieve meid die voor een heerlijke ontspanning zorgt. Nu al een paar keer een massage van schouders en nek gehad en ook maar een keer een hot-stone behandeling uitgeprobeerd: Heerlijk! Echt ontspanning en verlichting van de pijn (fybromyalgie), absoluut een aanrader. Voor de kerstdagen zeker nog een keertje een behandeling plannen bij Mooi en Zeker.

5-sterren

Gelijk Op Je Gemak

Tamara werkt heel precies en neemt haar tijd voor je. Ze geeft je een prettig gevoel, je bent gelijk op je gemak. Fijne salon, fijne sfeer. Behandelingen zijn elke keer even goed. Wat ik ook fijn vind is dat je er vaak nog tussen kan als je spontaan besluit een behandeling te willen boeken.

5-sterren

Persoonlijk Advies

Tamara weet goed wat ze doet en heeft veel kennis van de producten die ze gebruikt. Je krijgt echt persoonlijk advies en de producten sluiten perfect aan op je huid. Het fijne is dat je producten ook kunt aanschaffen zodat je thuis ook aan de slag kunt met je huid.

5-sterren

Super Tevreden

Ik ben inmiddels al 2x geweest. De eerste keer voor een nieuwe wimper extionsset en de 2e x voor het opvullen van wimpers + een masker. Dit laatste is een heerlijke combinatie. Naast dat de wimpers zeer goed worden gezet. Ik ben super tevreden!

5-sterren

Vakkundig

Ik ga met veel plezier naar Mooi en Zeker. Tamara is een zeer professionele schoonheidsspecialiste. Haar heerlijke massages, vakkundige behandelingen, gecombineerd met een prettige sfeer in haar mooie salon, maken dat ik graag weer terug kom!

5-sterren

Klein Maar Fijn

De salon is klein maar wel prettig ingericht en mooi licht. Fijne ontspannende massage gehad die voor herhaling vatbaar is.

5-sterren

Goed Geholpen

Voor het eerst bij mooi en zeker, ik werd goed geholpen en de behandeling was super. Ze nam me mee in alle stappen die ze deed en kreeg veel uitleg bij de producten. Ik ga hier zeker vaker heen.

5-sterren

Geweldig Resultaat

Ik heb een heerlijke behandeling gehad! Ik had zelfs de keuze tussen een (fleece)deken of een dekbed die me warm kon houden tijdens de behandeling. Het enige wat ik soms miste was uitleg. Uitleg in wat er precies gebeuren ging. In ongeveer 50 procent van de tijd gebeurde dat ook; maar je ligt veel met je ogen dicht (lekker ontspannend) en dan kan het even schrikken zijn als er koude kompressen op je gezicht komen of een felle lamp boven je hoofd. Al met al zou ik hier zeker graag een keer terug komen! Het resultaat is geweldig en ik ben weer helemaal ontspannen. Bedankt!

5-sterren

Precies Wat Ik Zoek

Precies wat ik zoek: rustig, warm, vriendelijk en heerlijke behandeling

5-sterren

Fijne Behandeling

Ik ben heel fijn door tamara behandeld. Ze heeft kennis van zaken en ze geeft goed advies.

5-sterren

Mooie Wimperextensions

Vandaag wimper extensions laten zetten, ze zien er erg mooi uit! Mocht je twijfelen, dan is dat nergens voor nodig.. Ik kom hier in ieder geval terug en niet alleen voor de extensions.

5-sterren

Prachtige Wimpers

Altijd weer genieten in de salon van Tamara. Niet alleen de omgeving, maar het praatje en de aandacht die aan de behandeling wordt besteed. Zeer tevreden en met prachtige oogopslag naar buiten gegaan.

5-sterren

Eerlijke Adviezen

Tamara neemt echt de tijd voor je. Zeer prettige sfeer, heerlijke ontspannende muziek, eerlijke adviezen+handige tips gekregen.

5-sterren

In Goede Handen

Ik heb heerlijk genoten van de luxe gezichtsbehandeling en de rug, schouder, nekmassage. Tamara is een hele rustige en aardige vrouw en bij haar ben je zeker in goede handen. Ik ga zeker nog eens terug

5-sterren

Aanrader

Een geweldige deel-massage gehad bij Tamara van Mooi en Zeker. Absoluut een aanrader en ik ga zeker nog eens terug.

5-sterren

Geweldige Service

Dit was mijn eerste bezoek aan mooi en zeker, een erg mooie salon. Tamara is een heel rustige persoon wat ik prettig vind. Terwijl het masker moest intrekken gaf ze me een lekkere handmassage.

dermalogica-logo-wit
oxygenetix-logo-wit-2
misencil-logo-300x73-3
lycon-wit-klein
ruthiebelle-logo