Reviews

Omdat ik continu werk aan de verbetering van mijn producten en diensten, ontvang ik graag jouw feedback. Mocht iets niet zijn bevallen dan zou ik dat graag persoonlijk van je willen horen, je kunt mij dan mailen of bellen.  Ik zal er dan alles aan doen om het naar tevredenheid op te lossen.

Mocht je helemaal tevreden zijn met jouw bezoek, dan stel ik het enorm op prijs wanneer je een leuke review plaatst hieronder:

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 51 reviews

Wenkbrauwen en wimpers laten verven. Zeer tervreden. Ook de rust die Tamara uitstraalt ervaar ik als heel prettig!

by Wendy Cöhrs on Blank Business Name
Microblading en make- up

Ik heb een maand terug mijn wenkbrauwen laten doen met microblading. Het is echt heel mooi geworden. Gisteren heeft zij mij ook opgemaakt voor mijn trouwdag. Ook dat was de moeite waard. Tamara weet je op je gemak te stellen en kan ook heel enthousiast reageren als het resultaat goed is. Echt een aanrader....

by Anne Marie on Blank Business Name
Heel fijn!

Ik ben voor het eerst bij Tamara geweest en heb een hele fijne gezichtsbehandeling gehad. Tamara creëert een ontspannen omgeving waarin je echt even weg bent. De rustige muziek en mooie producten van Dermalogica maakten het helemaal af. Inderdaad een aanrader!

Geweldig!

Ik kom jaren bij Tamara, zelfs nu in uit Amersfoort verhuisd ben rij ik heen en weer (ipv naar de schoonheidssalon om de hoek). Voor zowel gezichtsbehandelingen als ontharing is Tamara geweldig. De ontspannen omgeving, haar professionaliteit, de fijne producten en het ontspannen gevoel bij vertrek maken het zeker een aanrader!

by Lisette on Blank Business Name
Ontspannend

De Zen sensation behandeling was heerlijk. Een uur ontspannen en je vergeet de tijd en de wereld om je heen. Dat is de bedoeling!

by Ingrid on Blank Business Name

Ik kom al enkele jaren bij Tamara met heel veel plezier voor heerlijke gezichtsbehandelingen. Het is iedere keer weer een genot om in de stoel te mogen plaats nemen! Een fantastische aanrader!

by Ria Bakker on Blank Business Name
super!

via mijn Zus bij Tamara terecht gekomen, heb veel schoonheidsspecialistes bezocht maar Tamara is het de beste wat me is overkomen, super aanrader voor iedereen ...

by Ingrid on Blank Business Name
gezichtsbehandeling

Was voor mij de eerste keer dat ik naar een schoonheidsspecialiste ging. Ik had de behandeling anti-age gezichtsbehandeling gekozen. Ik vond het heerlijk. Even een verwenmoment voor mij zelf. Tamara was heel erg vriendelijk en vertelde wat ze aan het doen was. Ze had wel van tevoren gevraagd of ik hier prijs op stelde. Ik vond het een heerlijke rustgevende luxe, dat ik nu zeker vaker zou gaan doen. En bij Tamara ben je in goede handen ook wat betreft de kennis in de produkten.

Gezicht & Wimpers

Ik kom nu al zeker 2 jaar bij Tamara van Mooi en Zeker en mijn ervaring is zeer positief! De gezichtsbehandelingen zijn heerlijk en rustgevend enTamara benut dan ook de volledige tijd aan het gezicht. Het afgelopen half jaar doet ze nu ook mijn wimpers naar volle tevredenheid. Mooi en Zeker raad ik zeker aan.

Heerlijk

Zoals iedere keer weer een compleet relaxmoment!Samen met een fijne behandeling waardoor ik er weer piekfijn uitzie!😊👌

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»