Schoonheidssalon Mooi en Zeker Amersfoort

In Amersfoort vind je deze schoonheidssalon Mooi en Zeker waar je voor allerlei behandelingen terecht kunt. Voorheen was de schoonheidssalon gevestigd aan huis aan het Bitterkruid in de wijk Nieuwland. Sinds oktober 2020 is de salon verplaatst naar een grotere ruimte aan De Verwondering 2 in de wijk Kattenbroek. Deze ruimte was zeer welkom aangezien de salon uit zijn jasje was gegroeid. En waar in Amersfoort vind je zoveel onder één dak? Want je kunt hier terecht voor de reguliere schoonheidsbehandelingen, maar ook voor gespecialiseerde behandelingen. Denk aan wimperextensions, permanente make-up en elektrisch ontharen.

 

Logo Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon Amersfoort

Overzicht behandelingen

  • gezichtsbehandelingen
  • biopeeling
  • microneedling
  • microdermabrasie
  • bindweefselmassage
  • waxen
  • definitief elektrisch ontharen
  • huidoneffenheden verwijderen
  • wimperextensions
  • permanente make-up

Wat mag je van ons verwachten

Wat kun je verder verwachten van deze schoonheidssalon? Professionaliteit en kwaliteit staan bij ons voorop. Wij willen van alles op de hoogte zijn met het beste resultaat voor onze klanten. Regelmatig bijscholen zorgt ervoor dat we uitblinken in ons vak! En dit vinden wij leuk en belangrijk, vandaar dat wij ook zijn ingeschreven in het SKIN register. Het Skin Register kan door iedereen worden geraadpleegd en toont de professionaliteit van schoonheidssalons. Je kunt namelijk alleen maar ingeschreven staan als je ook ieder jaar voldoende opleidingspunten haalt. Zo wordt de kwaliteit geborgd.

Natuurlijk zijn wij ook aangesloten bij de brancheorganisatie Anbos. Hierdoor kunnen klanten eventueel met klachten terecht bij een Anbos klachtencommissie. Ook zorgt de Anbos voor de nodige kennis en bijscholing op ons vakgebied.

Verder hebben wij voor de permanente make-up een GGD vergunning. Deze vergunning laat zien dat wij volgens de hygiënische normen werken, hetgeen wel zo veilig is voor cliënten om te weten dat ze in goede handen zijn. Elke drie jaar wordt de GGD vergunning opnieuw afgegeven na een goedgekeurde controle.

Welke behandelaars en behandelruimten zijn er

Op maandag werkt Monique voor allerlei behandelingen en dan met name voor de specialisatie bindweefselmassage. Op dinsdag, woensdag en donderdag werkt Nicolien. Zij doet ook allerlei gezichtsbehandelingen en losse behandelingen daaromheen. Tamara werkt bijna alle dagen, waarbij met name de nadruk ligt op de specialisatie permanente make-up.

Zen behandelruimte bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

Voor de gezichtsbehandelingen en alle ontspannende behandelingen is er een Zen kamer. Deze kamer is zeer sfeervol ingericht net alsof je op vakantie bent. Op de behandelstoel ligt in de winter een elektrische deken voor nog meer ontspanning.

Behandelruimte Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

De permanente make-up, wimperextensions en elektrisch ontharen vinden plaats in de Lichte kamer. Deze kamer heeft veel lichtinval zodat er precies en nauwkeurig gewerkt kan worden. Verder heeft de kamer een mogelijkheid om rustig aan een bureau te zitten waar de intakegesprekken kunnen plaatsvinden.

Gezichtsbehandelingen

Je kunt kiezen tussen ontspannende en intensieve gezichtsbehandelingen. De ontspannende behandelingen zijn: zen sensation (1 uur), digital detox (1,5 uur) of glimlacht treatment (1 uur). De laatste behandeling is speciaal in het leven geroepen voor na een chemokuur omdat je dan extra voorzichtig moet zijn met de huid.

De intensieve behandelingen zijn onder andere: power cleanse, intensive moisture en forever young. De eerste is echt een reinigende behandeling, de tweede speciaal voor de droge huid en de laatste om de huid te verjongen. Hierbij worden intensievere producten die meer werkstoffen bevatten, gebruikt.

Wil je nog een stapje verder, dan kan dat ook. Kies dan voor microdermabrasie, microneedling of pro power peel. Ook een fruitzuurpeeling behoort tot de mogelijkheden. Wij doen echt aan maatwerk en passen de behandeling of behandelplan helemaal aan.

Tenslotte hebben wij nog de specialisaties bindweefseltherapie in huis. Op de maandagen zal Monique je bij dit traject kunnen begeleiden.

Het kan soms veel zijn om te kiezen, laat je dan door ons adviseren. Neem dan gerust contact met ons op.

Permanente make-up

Wij zijn er enorm trots op dat wij permanente make-up kunnen aanbieden. Het is een fantastische oplossing voor als je hele mooie natuurlijke wenkbrauwen wilt hebben. Jouw gezicht krijgt hierdoor zoveel meer uitdrukking. Van huis uit houden wij van een natuurlijke uitstraling. Daarom zul je nooit de deur uitgaan met pikzwarte wenkbrauwen. Wij hebben liever dat je nog een keertje extra terug komt voor een touch-up dan dat je met veel te donkere wenkbrauwen rondloopt.

 

oxygenetix-logo-wit-1
dermalogica-logo-wit-250x30
spa-salonnepro
lycon-wit-klein-2
misencil-logo-300x73-250x61