Serums 1
Serums 2

Serums

skin hydrating booster dermalogica bij schoonheidssalon mooi en zeker

Skin Hydrating Booster

Dit super hydraterende serum met hyaluronzuur en panthenol voorziet de huid van vocht waardoor de huid verzacht en fijne lijntjes verminderen.

Gebruik

Breng 6 druppels aan op het gelaat en hals. Daaroverheen breng je vervolgens de moisturizer aan. De booster mag ook gemengd worden met de moisturizer. Ook kun je het mengen met een masker voor een nog meer hydraterend effect.

Geschikt voor

Alle huidtypen.

Phyto Replenish Oil

Een lichtgewicht olie met rozemarijn en chiazaad extract die de huid versterkt, hydrateert en beschermt voor een gezonde glans. Het herstelt en ondersteunt een gezonde huidbarrière.

Gebruik

Druk 4 tot 6 druppels in de huid. Breng daaroverheen de geadviseerde moisturizer aan.

Geschikt voor

De normale tot droge huid.

phyto replenish oil dermalogica bij schoonheidssalon mooi en zeker

Wat bieden we je nog meer?

Behandelingen die je laten stralen

Biopulse Therapy

Ons paradepaardje onder de gezichtsbehandelingen, vooral in combinatie met microneedling geeft dit een bijzonder mooi resultaat.

Huidoneffenheden verwijderen

Blijf niet onnodig rond lopen met ontsierende plekjes, bultjes, wratjes en vlekjes. Bij ons in de salon eenvoudig en snel te verwijderen.

Permanente make-up

Zou jij ook prachtig gevormde wenkbrauwen willen? Of mooi gekleurde lippen? Je ziet er meteen goed uit zonder jezelf op te maken!

Verzorging thuis

Reinigende en exfoliërende producten, zoals Special Cleansing Gel of Daily Microfoliant. De Mulitvitamin Thermafoliant is de meest intensieve gezichtsscrub. Voor een chemische peeling kun je het beste Rapid Reveal Peel gebruiken.

© Copyright 2021. Mooi en Zeker

Scroll naar boven