stress en de huid bij schoonheidssalon mooi en zeker
Stress en huidverzorging

Vandaag de dag ontkomt niemand eraan. We worden allemaal blootgesteld aan chronische stress. Ons drukke leven en de technologieën vereisen veel van ons. We leven in een maatschappij waarbij prestaties tellen en de concurrentie groot is. Wanneer je leven niet in balans is, en er te vaak stress is, kan dit leiden tot overspannenheid, burn-out en diverse andere gezondheidsproblemen.

Stress kun je herkennen doordat je spieren te gespannen staan, of je hoofd vaak in de fronsstand staat. Pieker je veel, heb je slapeloze nachten? Buikpijn, onregelmatige stoelgang? Reken maar dat stress een van de oorzaken is. Bij chronische stress wordt er te veel van het hormoon cortisol in ons lichaam aangemaakt. Het lichaam is dus vooral bezig om de stress te handelen in plaats van de normale lichaamsfuncties. Het is dus belangrijk om weer in balans te raken

Hoe kom je in balans?

Door regelmatig tijd voor jezelf in te plannen. Plan leuke dingen waarbij je echt helemaal tot rust komt. Creatieve dingen waardoor je in een flow komt kunnen ook hierbij helpen. Een uurtje me-time bij de schoonheidssalon is ook een waardevolle aanvulling om de stresslevel omlaag te krijgen.

Verzorging thuis

Plan regelmatig een momentje voor jezelf waarbij je jezelf goed verzorgt. Een maskertje zorgt er helemaal voor dat je kunt relaxen. Goed tegen de stress en goed voor de huid!

Welke behandelingen zijn geschikt:

Recente Artikelen

Oxygenetics een huidherstellende foundation
Oxygenetics, een huidherstellende foundation
zwangerschap en de huid door schoonheidssalon mooi en zeker
Zwangerschap en de huid
tieners en de huid door schoonheidssalon mooi en zeker
Tieners en de huid

© Copyright 2021. Mooi en Zeker

Scroll naar top