Tieners en de huid 1
Tieners en de huid 2
Tieners en de huid 3
Tieners en de huid

Een tiener komt meestal in de leeftijd van rond de twaalf jaar in de pubertijd. De geslachtshormonen worden aangemaakt met de daarbij behorende huidproblemen. De talgproductie raakt verhoogd en er ontstaan mee-eters, puistjes en soms ook ontstekingen richting acné.
Mee-eters verdwijnen niet vanzelf en kunnen puistjes worden. Het is dus belangrijk om regelmatig de huid uit te reinigen. Bij de schoonheidsspecialist ben je dan in goede handen.

Wat kun je zelf doen?

Om de talgproductie te verminderen zijn er een paar belangrijke dingen die je zelf kunt doen om hier invloed op uit te oefenen. Zo is het belangrijk om de huid elke ochtend en elke avond te reinigen met een speciale gezichtsreiniging. Je kunt de inname van melkproducten, snoep en vetten drastisch verminderen. Vooral veel water drinken om je lichaam goed te reinigen van binnenuit. Het kussensloop regelmatig verwisselen door een schone.

Verzorging thuis/producten

Gebruik milde producten en geen agressieve producten die de huid uitdrogen. Wanneer je de huid uitdroogt gaat deze namelijk juist extra talg aanmaken. Een goede reiniger moet je altijd afspoelen en reinigingsdoekjes of miscellair water zijn dus uit den boze!

Welke behandelingen zijn geschikt:

Recente Artikelen

Oxygenetics een huidherstellende foundation
Oxygenetics, een huidherstellende foundation
Tieners en de huid 3
Zwangerschap en de huid
Tieners en de huid 3
Tieners en de huid

© Copyright 2021. Mooi en Zeker

Scroll naar boven