Gezichtsbehandeling met een kruidenpeeling

Een Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat.

Behandeling

1 uur | Biopeeling | € 79

Download hier het intakeformulier en neem dit ingevuld mee naar de behandeling.

Boek deze behandeling online

 

biopeeling is een gezichtsbehandelingen met kruiden en algen, hiervoor kun je terecht bij schoonheidssalon mooi en zeker in amersfoort

Meer informatie over de biopeeling gezichtsbehandeling in Amersfoort

Wat is een Biopeeling?

Een biopeeling is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat.

Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen.

Direct na de behandeling voel je dat de huid diep gereinigd is. De huid voelt ook zeer glad en zacht aan, dit komt door het wegnemen van de bovenste lagen dode huidcellen. Een dikke laag dode huidcellen voelt namelijk droog en ruw aan.

Wat maakt een Biopeeling zo uniek?

Wat een Bio Peel zo uniek maakt, is het gebruik van een 100% natuurlijke mix van kruiden en algen. De mix is een poeder, die vlak voor gebruik „geactiveerd‟ wordt met de Bio Peel Gel. Door de kruiden en algen samen te voegen met de Gel, veranderd de cellulaire structuur van de kruiden en algen, waardoor deze erg goed opgenomen kunnen worden door de huid.

De Spirulina alg op zich bevat al 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren. Deze zijn door de cellulaire structuur zeer makkelijk op te nemen door onze eigen huidcellen. Daarnaast heeft de Bio Peel een sterk ontgiftende werking. Wat geen overbodige luxe is met de huidige milieuvervuiling en fijnstof in de lucht.

De biopeeling gezichtsbehandeling is inzetbaar bij de volgende problemen:

 • de huid die met acné te maken heeft gehad (littekens)
 • rimpelvorming
 • grove poriën
 • verslapping van de huid
 • hyperpigmentatie
 • zonneschade

Wanneer je zwanger bent, wordt het afgeraden om een biopeeling te ondergaan omdat de huid anders kan reageren door de hormoonschommelingen.

Wat gebeurt er tijdens een Bio Peel?

Tijdens de behandeling wordt de huid gestimuleerd en geactiveerd. Het huidgevoel kan als prikkelend, tintelend of branderig ervaren worden. Na het verwijderen van de peeling is het absorptievermogen van de huid verhoogd. Dit wil zeggen, dat alle producten na de peeling beter opgenomen worden. Het betekent ook dat deze producten (zoals een masker) intensiever werken en ook intensiever voelen. Na de Bio Peel voelt de huid gevoeliger aan maar dit kan geen kwaad, want het is een teken dat de huid aan het werkt gezet wordt. Het metabolisme van de huid krijgt een boost.

Eenmalige behandeling of kuurverband

Een eenmalige behandeling met de Bio Peel is zeker mogelijk. Het is een behandeling om effectief dode huidcellen te verwijderen en tegelijkertijd de huid een boost te geven door de hoge concentratie voedingsstoffen. De huid voelt glad en zacht aan met een egale teint.

Maar om (onderstaande) huidproblemen te verbeteren, is het noodzakelijk om meerdere behandelingen in een kuurverband toe te passen.

De huid die met acne te maken heeft gehad (littekens)

 • rimpelvorming
 • grove poriën
 • verslapping van de huid
 • hyperpigmentatie
 • zonneschade

Voorwaarden biopeeling

Het is een voorwaarde dat de huid in een gezonde conditie is om de Bio Peel te ondergaan. Wanneer dit niet zo is, zullen wij een andere behandeling adviseren. Overleg wanneer je medicatie gebruikt. De huid moet voldoende hersteld zijn van harsen of andere peelings. Heb je cosmetische behandelingen ondergaan, is ook eerst een hersteltijd nodig.

Bij zwangerschap wordt de biopeeling afgeraden omdat de huid door hormoonschommelingen onvoorspelbaar kan reageren.

Na een biopeeling dient de huid goed beschermd te worden met een UV filter. Toch kan deze biopeeling behandeling ook in zomer gedaan worden, in tegenstelling tot vele andere intensieve peelings. Voorwaarde is wel om een zonnecrème te gebruiken. Na 14 dagen kun je een zonnebad of zonnebank nemen.

Thuisverzorging

Enkele dagen na de Bio Peel kan de huid licht gaan schilferen. Bij zeer droge huidtypen is een gezichtsolie aan te raden voor thuisgebruik.  Uiteraard kun je de gezichtsolie bij ons aanschaffen. Voor intensievere resultaten je thuis een bij het huidtype passend serum. Je dient dagelijks een SPF -50 bescherming te gebruiken.

Bio Peel in kuurverband

In kuurverband kan de Bio Peel 3 maal met een interval van minimaal 7 dagen herhaald worden. Dit geeft intensieve resultaten. De huid wordt in deze periode wel gevoeliger en droger. Een goede thuisverzorging is dus een must. Je kunt het resultaat behouden door de biopeeling hierna iedere 4 tot 6 weken te herhalen.

Intensieve Biopeeling

Voor een nog mooier resultaat kun je de biopeeling intensiveren met een extra fruitzuurpeeling.

De behandeling bestaat uit:

 • Huidanalyse
 • Reiniging
 • Peeling afgestemd op huidconditie en gezondheid
 • Bindweefselmassage
 • Masker
 • Verstevigende oogverzorging
 • Dag- of nachtverzorging
 • Huid- en verzorging advies

Recensie(s)

Super behandeling! Ik zie echt verbetering!

– Maartje

Oxygenetics bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort
Dermalogica bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort
SPA producten bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort
Lycon waxing bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort
Misencil wimperextensions bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort