Verwijdering van huidoneffenheden

 vanaf 15 min. | € 47,50

Boek deze behandeling online

Techniek

Met elektrocoagulatie wordt de overtollige huid als het ware weggesmolten. Coagulatie is een behandeltechniek waarbij goedaardige huidaandoeningen worden weggebrand.
Dit kan een prikkende sensatie geven. De behandeling is afhankelijk van de dikte en kan maximaal 10 minuten duren. Soms is een nabehandeling nodig.

Na de behandeling

Wanneer je behandeld bent is de aangetaste huid erom heen rood. Deze roodheid kan enige tijd duren. Enige dagen na de behandeling ontstaat er korstvorming. Het is belangrijk om niet aan de korst te gaan krabben om infectie of littekens te voorkomen. Het korstje valt er vanzelf af. Wel kun je camouflage aanbrengen zodra de korst droog aanvoelt. Het is verstandig om de kleine wondjes de eerste week zo droog mogelijk te houden voor een mooiere genezing. De volledige genezing van de huid zal minimaal vier weken duren. Pas daarna kun je een eventuele nabehandeling doen.

Pas op voor zonlicht

Het is verstandig om de behandelde huid gedurende tenminste zes weken niet bloot te stellen aan fel zonlicht of zonnebank. Om verkleuring van de aangedane huid te voorkomen.

Heb je last van (steel)wratten, bultjes, gerstekorrels, couperose of andere plekjes en wil je deze op een veilige en effectieve wijze laten verwijderen? Kies dan voor coagulatie. Door middel van coagulatie therapie worden veel verschillende huidoneffenheden verwijderd, zonder de omliggende huid te beschadigen. Coagulatie is geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren.

Hoe werkt coagulatie?

Coagulatie werkt door het verhitten van een fijn naaldje door middel van elektrische stroom. Het naaldje wordt in de huidaandoening gestoken, waardoor overtollig huid als het ware wordt weggesmolten. Het is een veilige methode die uiterst geschikt is voor kleinere oppervlakten. Op deze wijze is er geen chirurgische ingreep nodig en wordt de vorming van een litteken voorkomen.

De behandeling doet geen pijn, wel kun je een warm en prikkend gevoel krijgen. Er zijn gemiddeld twee behandelingen nodig voor het gewenste resultaat, maar dit verschilt per persoon. Ik geef je tijdens het intakegesprek graag advies op maat.

Huidoneffenheden verwijderen met coagulatie

Door middel van deze techniek behandel ik zichtbaar en effectief de volgende huidproblemen:

 • Moedervlekken
 • Pigmentvlekken
 • Gerstekorrels
 • Couperose
 • (Steel)wratjes
 • Xanthelasma
 • Syringoma
 • Spinnaevi
 • Bloedblaartjes

Je kiest voor coagulatie therapie bij Schoonheidssalon Mooi en zeker als:

 • Je op zoek bent naar een veilige, eenvoudige en snelle techniek voor het verwijderen van oneffenheden.
 • Je niet wil dat de omliggende huid beschadigd raakt.
 • Je niet zit te wachten op blaren of bloedingen.
 • Je professioneel en kundig behandeld wilt worden door een specialist met jarenlange ervaring.
 • Je weer door het leven wilt gaan met een egale en mooie huid, zonder huidoneffenheden.

Belangrijke informatie voor na coagulatie therapie

Na de behandeling kan het behandelde gebied rood zijn en er vormt zich een korstje, die na 10 tot 14 dagen vanzelf van de huid valt. Het is belangrijk om niet aan de korst te gaan krabben om infectie of littekens te voorkomen.

Je kunt het behandelde gebied wel camoufleren zodra het korstje droog aanvoelt. Het is verstandig om de kleine wondjes de eerste week zo droog mogelijk te houden voor een mooiere genezing. De volledige genezing van de huid zal minimaal vier weken duren. Pas daarna kun je een eventuele nabehandeling doen.

Het is heel belangrijk het behandelde gebied de eerste zes weken goed te beschermen tegen de zon. Gebruik hiervoor een SPF 30 of hoger.

Huidoneffenheden zoals moedervlekken, pigmentvlekken, gerstekorrels en steelwratjes op een zeer effectieve en veilige manier laten verwijderen? Of eindelijk verlost zijn van couperose? Maak snel je afspraak voor coagulatie therapie.

Afspraak maken

Maak eenvoudig online een afspraak!

Maak nu een afspraak

Team Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

Mooi en zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

Je bent bij ons in vertrouwde en kundige handen. Wij doen continue aan bijscholing om op de hoogte te zijn van de beste technieken en werkmethoden en leren het vak van gerenommeerde topspecialisten. Bij Mooi en Zeker zit je goed. Wij zorgen ervoor dat je tevreden zult zijn met het resultaat.

Lees verder

oxygenetix-logo-wit-1
dermalogica-logo-wit-250x30
spa-salonnepro
lycon-wit-klein-2
misencil-logo-300x73-250x61