Een verzorgd uiterlijk geeft je zelfvertrouwen, waarbij je ogen, lippen en wenkbrauwen zeer bepalend zijn voor hoe je er uit ziet. Wanneer je niet helemaal tevreden bent met de dikte en/of vorm van je wenkbrauwen of wanneer je je ogen en lippen wilt accentueren, is permanente make-up dé behandeling voor jou! Permanente make-up zorgt voor een verzorgd uiterlijk, ongeacht het tijdstip of de activiteit.

Permanente make-up, wat is dat precies?

Bij permanente make-up wordt er pigment in de lederhuid gepigmenteerd. Dit is te vergelijken met het zetten van een tatoeage, alleen gaat een tatoeagenaald gemiddeld 10 keer dieper de huid in. Het grote verschil tussen permanente make-up en tatoeage, is dat PMU drie tot vijf jaar zichtbaar blijft, waarna het vervaagt. Permanente make-up is dus anders dan de naam doet vermoeden, niet blijvend.

Na drie jaar kun je kiezen om het gebied opnieuw te laten behandelen.

Mogelijkheden permanente make-up

Het is mogelijk om de wenkbrauwen, lippen en eyeliner te laten pigmenteren.

Training

Om permanent make-up goed te kunnen uitvoeren is know-how van het allergrootste belang. Mijn kennis en ervaring bepaalt het resultaat van de behandeling. Daarom heb ik de beste opleiding genoten wanneer het gaat om PMU en beschik ik over het opleidingscertificaat van Annelies Maas en Irma Hulscher (zeer gerenommeerde pmu scholen).

Alopecia en permanente make-up

Alopecia areata is een haaraandoening, waarbij een persoon vrij plotseling gedeeltelijk kaal wordt. Deze aandoening kan op elke leeftijd optreden, bij zowel mannen als vrouwen. Wanneer je alopecia hebt, kan permanente make-up de uitkomst bieden. Doordat ik gebruik maak van speciale technieken, ziet de wenkbrauw er zeer natuurlijk uit en is deze niet van echt te onderscheiden.

Behandeling

Recensie(s)

Vorige week permanente makeup gedaan was bang dat mijn wenkbrauwen er onnatuurlijk uit zouden zien. Maat ze heeft ze echt super mooi gemaakt naar mijn wensen .

– Claudia

Oxygenetics bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort
Dermalogica bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort
SPA producten bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort
Lycon waxing bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort
Misencil wimperextensions bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort