Permanente make-up Amersfoort

Een verzorgd uiterlijk geeft je zelfvertrouwen, waarbij je ogen, lippen en wenkbrauwen zeer bepalend zijn voor hoe je er uit ziet. Wanneer je niet helemaal tevreden bent met de dikte en/of vorm van je wenkbrauwen of wanneer je je ogen en lippen wilt accentueren, is permanente make-up dé behandeling voor jou! Permanente make-up zorgt voor een verzorgd uiterlijk, ongeacht het tijdstip of de activiteit.

Permanente make-up, wat is dat precies?

Bij permanente make-up wordt er pigment in de lederhuid gepigmenteerd. Dit is te vergelijken met het zetten van een tatoeage, alleen gaat een tatoeagenaald gemiddeld 10 keer dieper de huid in. Het grote verschil tussen permanente make-up en tatoeage, is dat PMU drie tot vijf jaar zichtbaar blijft, waarna het vervaagt. Permanente make-up is dus anders dan de naam doet vermoeden, niet blijvend. Na drie jaar kun je kiezen om het gebied opnieuw te laten behandelen.

Mogelijkheden permanente make-up

Het is mogelijk om de wenkbrauwen, lippen en eyeliner te laten pigmenteren.

Training

Om permanent make-up goed te kunnen uitvoeren is know-how van het allergrootste belang. Mijn kennis en ervaring bepaalt het resultaat van de behandeling. Daarom heb ik de beste opleiding genoten wanneer het gaat om PMU en beschik ik over het opleidingscertificaat van Annelies Maas en Irma Hulscher (zeer gerenommeerde pmu scholen).

Permanente make-up Amersfoort 3

Alopecia en permanente make-up

Alopecia areata is een haaraandoening, waarbij een persoon vrij plotseling gedeeltelijk kaal wordt. Deze aandoening kan op elke leeftijd optreden, bij zowel mannen als vrouwen. Wanneer je alopecia hebt, kan permanente make-up de uitkomst bieden. Doordat ik gebruik maak van speciale technieken, ziet de wenkbrauw er zeer natuurlijk uit en is deze niet van echt te onderscheiden.

Wenkbrauwen

Droom jij er ook van om iedere ochtend in de spiegel te kijken en hele mooie natuurlijke wenkbrauwen te hebben? Met permanente make-up is dat mogelijk. Het lijkt op een tatoeage maar is dat net niet.

Eyeliner

Een eyeliner zorgt voor een open en aantrekkelijke blik en voor een natuurlijke lift van het gezicht. Permanente make-up is een uitkomst zodat je je nooit meer ‘s ochtends hoeft op te maken.

Lippen

Sensuele en goed gevormde lippen zijn het toppunt van vrouwelijkheid. Door middel van permanente make-up kan de natuurlijke lip worden geaccentueerd, waardoor deze voller lijkt en mooier van vorm wordt.

Specialist in Permanente make-up

De specialist

Je bent bij mij in vertrouwde en kundige handen. Nog steeds doe ik aan bijscholing om op de hoogte te zijn van de beste technieken en werkmethoden en leer het vak van gerenommeerde topspecialisten.

Tamara is werkzaam op de maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdagochtend. Zij is gespecialiseerd in permanente make-up, wimperextensions en elektrisch ontharen.

Tamara van Dam, schoonheidsspecialiste bij schoonheidssalon Mooi en Zeker

Tamara

© Copyright 2021. Mooi en Zeker

Scroll naar top