Wimperextensions in Amersfoort

Voor de mooiste wimperextensions uit Amersfoort en omstreken ga je naar Mooi en Zeker! Kies voor kwaliteit. De wimperlijm heeft een medische graad acrylaat en veroorzaakt daardoor minder problemen en de kans op allergieën wordt verkleind. Jouw eigen wimpers blijven in top conditie door de kunde en ervaring van Tamara.

Respect voor ogen en wimpers

Je hebt maar één paar ogen en daar ben je zuinig op.

Bij Mooi en Zeker werk ik daarom met Misencil wimperextensions. Ontwikkeld in Canada door een oogarts en dit merk voldoet aan de strengste vereisten van veiligheid. Het acrylaat in de wimperlijm is van medische kwaliteit en daardoor kunnen 60% van de allergiepatiënten wel tegen deze wimperlijm. Door goed te kijken naar de conditie van de eigen wimpers, zul je verzekerd zijn dat bij langdurig dragen van wimperextensions de eigen wimpers intact blijven.

Misencil wimpers hebben een natuurlijk resultaat.

De extensions van het merk Misencil worden haartje voor haartje op jouw eigen wimpers geplakt met speciale wimperlijm. De extensions zijn van prachtige kwaliteit en voel je haast niet zitten. De maximale hechtduur ligt tussen de 5-7 weken. Wil je jouw wimpers continu mooi houden dan wordt aanbevolen om binnen 4 weken de extensions bij te werken. Ook jouw ogen krijgen een speciale verwenbehandeling; de Misencil wimperextensions behandeling is een belevenis op zich, keer op keer .

Jouw voordeel

Wanneer je de Misencil behandeling kiest, hoef jij minder vaak af te spreken om de wimpers op te vullen. De wimperextensions blijven veel langer goed zitten en zullen bovendien niet draaien. De extensions zijn niet schadelijk voor de eigen wimpers, mits je er zelf een goede verzorging op nahoudt. Mocht je allergisch aangelegd zijn, dan is dit het enige merk dat voorkomt dat je een allergie opbouwt. De kans op afgebroken wimpers is aanzienlijk minder ten opzichte van andere merken.

Verzorgingslijn

Misencil heeft een speciale verzorgingslijn ontwikkeld om jouw wimpers na de behandeling zo lang mogelijk mooi te houden en thuis te verzorgen.

Wimperextensions Amersfoort 3

Behandelingen

One-by-one Misencil

90 minuten (opvulbehandeling 60 minuten) |

€ 99 (opvulbehandeling € 49)

2D-3D Misencil

90 minuten (opvulbehandeling 60 minuten) | € 109 (opvulbehandeling € 59)

Russian Volume Misencil

120 minuten (opvulbehandeling 60 minuten) | € 139 (opvulbehandeling € 59)

Specialist in Permanente make-up

De specialist

Je bent bij mij in vertrouwde en kundige handen. Nog steeds doe ik aan bijscholing om op de hoogte te zijn van de beste technieken en werkmethoden en leer het vak van gerenommeerde topspecialisten.

Tamara is werkzaam op de maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdagochtend. Zij is gespecialiseerd in permanente make-up, wimperextensions en elektrisch ontharen.

Tamara van Dam, schoonheidsspecialiste bij schoonheidssalon Mooi en Zeker

Tamara

© Copyright 2021. Mooi en Zeker

Scroll naar top