Wimperextensions Amersfoort 1
Wimperextensions Amersfoort 2

Wimperextensions in Amersfoort

Wil jij wimperextensions in Amersfoort laten zetten? Dat kan bij schoonheidssalon Mooi en Zeker. Wij leveren kwaliteit. Onze schoonheidsspecialisten zijn dermalogica experts en hebben veel kennis van de ingrediënten die ze gebruiken. Ons doel is om jouw wens tot werkelijkheid te maken.

Wil jij graag mooie wimperextensions? Maak een afspraak via onderstaande knop. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Wimperextensions in Amersfoort van hoge kwaliteit

Je ogen zijn belangrijk, daar ben je zuinig mee. Daarom werkt Mooi en Zeker met Misencil wimperextensions. Misencil wimperextensions zijn door een oogarts in Canada ontwikkeld. Het merk voldoet aan de strengste eisen van veiligheid. Het acrylaat in de wimperlijm is van medische hoge kwaliteit, daardoor heeft 60% van de allergiepatiënten geen last van deze wimperlijm. Door goed te kijken naar de conditie van je wimpers, ben je ervan verzekerd dat je eigen wimpers intact blijven bij het langdurig dragen van wimperextensions.

Natuurlijk resultaat

De wimperextensions van Misencil worden haartje voor haartje op de wimper geplakt met speciale wimperlijm. De extensions zijn van hoge kwaliteit, waardoor je ze nauwelijks voelt zitten. De maximale hechtduur ligt tussen de 5-7 weken. Als je jouw wimpers continu mooi wilt houden raden we aan om de extensions elke 4 weken in Amersfoort bij te werken. Jouw ogen krijgen keer op keer een heerlijke verwenbehandeling en je wordt elke ochtend wakker met prachtige volle wimpers.

De voordelen van Misencil wimpers

Wanneer je de Misencil behandeling kiest, hoef jij minder vaak terug te komen om je wimpers op te laten vullen. De wimperextensions van Misencil blijven langer zitten dan extensions van andere merken en draaien niet. De extensions zijn niet schadelijk voor je eigen wimpers zolang je ze goed verzorgt. Voor de verzorging heeft Misencil een speciale verzorgingslijn ontwikkeld. Deze lijn zorgt ervoor dat jouw wimpers na de behandeling zo lang mogelijk mooi blijven en dat je ze thuis zelf kan verzorgen. De kans op afgebroken wimpers is aanzienlijk laag. Als je last hebt van allergieën is Misencil het beste merk voor jou, omdat het acrylaat in de lijm van hoge medische kwaliteit is.

de mooiste wimperextensions vind je bij schoonheidssalon mooi en zeker

Behandelingen

One-by-one Misencil

90 minuten (opvulbehandeling 60 minuten) |

€ 99 (opvulbehandeling € 49)

2D-3D Misencil

90 minuten (opvulbehandeling 60 minuten) | € 109 (opvulbehandeling € 59)

Russian Volume Misencil

120 minuten (opvulbehandeling 60 minuten) | € 139 (opvulbehandeling € 59)

Ons team

Ons team bestaat uit vier gespecialiseerde schoonheidsspecialistes. Elke medewerker heeft haar eigen specialisatie, waardoor we veel verschillende behandelingen aanbieden. Tamara is gespecialiseerd in permanente make-up, wimperextensions en elektrisch ontharen. Bij haar moet je dus zijn voor het zetten van wimperextensions. Bij Tamara ben je in vertrouwde en kundige handen, ze blijft zich ontwikkelen en is altijd op de hoogte van de beste technieken.


Tamara is werkzaam op de maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdagochtend.

Tamara van Dam, schoonheidsspecialiste bij schoonheidssalon Mooi en Zeker

Tamara

Afspraak maken voor wimperextensions in Amersfoort

Wil jij elke dag wakker worden met prachtige volle wimpers? Kom dan naar schoonheidssalon Mooi en Zeker in Amersfoort. Maak een afspraak via onderstaande knop en wij zorgen ervoor dat jij prachtige wimperextensions van hoge kwaliteit krijg. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag.

© Copyright 2021. Mooi en Zeker

Scroll naar boven