Voor de mooiste wimperextensions uit Amersfoort en omstreken ga je naar Mooi en Zeker! Kies voor kwaliteit. De wimperlijm heeft een medische graad acrylaat en veroorzaakt daardoor minder problemen en de kans op allergieën wordt verkleind. Jouw eigen wimpers blijven in top conditie door de kunde en ervaring van Tamara.

Behandelingen

One-by-one Misencil

 90 minuten (opvulbehandeling 60 minuten) | € 99 (opvulbehandeling € 49)

2D-3D Misencil

 90 minuten (opvulbehandeling 60 minuten) | € 109 (opvulbehandeling € 59)

Russian Volume Misencil

 120 minuten (opvulbehandeling 60 minuten) | € 139 (opvulbehandeling € 59)

Boek deze behandeling online

 

Respect voor ogen en wimpers

Je hebt maar één paar ogen en daar ben je zuinig op.

Bij Mooi en Zeker werk ik daarom met Misencil wimperextensions. Ontwikkeld in Canada door een oogarts en dit merk voldoet aan de strengste vereisten van veiligheid. Het acrylaat in de wimperlijm is van medische kwaliteit en daardoor kunnen 60% van de allergiepatiënten wel tegen deze wimperlijm. Door goed te kijken naar de conditie van de eigen wimpers, zul je verzekerd zijn dat bij langdurig dragen van wimperextensions de eigen wimpers intact blijven.

Misencil wimpers hebben een natuurlijk resultaat.

De extensions van het merk Misencil worden haartje voor haartje op jouw eigen wimpers geplakt met speciale wimperlijm. De extensions zijn van prachtige kwaliteit en voel je haast niet zitten. De maximale hechtduur ligt tussen de 5-7 weken. Wil je jouw wimpers continu mooi houden dan wordt aanbevolen om binnen 4 weken de extensions bij te werken. Ook jouw ogen krijgen een speciale verwenbehandeling; de Misencil wimperextensions behandeling is een belevenis op zich, keer op keer .

Jouw voordeel

Wanneer je de Misencil behandeling kiest, hoef jij minder vaak af te spreken om de wimpers op te vullen. De wimperextensions blijven veel langer goed zitten en zullen bovendien niet draaien. De extensions zijn niet schadelijk voor de eigen wimpers, mits je er zelf een goede verzorging op nahoudt. Mocht je allergisch aangelegd zijn, dan is dit het enige merk dat voorkomt dat je een allergie opbouwt. De kans op afgebroken wimpers is aanzienlijk minder ten opzichte van andere merken.

Verzorgingslijn

Misencil heeft een speciale verzorgingslijn ontwikkeld om jouw wimpers na de behandeling zo lang mogelijk mooi te houden en thuis te verzorgen.

Recensie(s)

Ik ga naar Tamara voor wimperextensions. Tamara schept er een eer in om dat heel zorgvuldig te doen. Dus nooit half werk! Elke keer dus weer een smashing blik!

– Judith

Oxygenetics bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort
Dermalogica bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort
SPA producten bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort
Lycon waxing bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort
Misencil wimperextensions bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort