Veiligheid, vertrouwen en hygiëne (Code voor Schoonheidsspecialisten)

Mooi en Zeker houdt zich aan de Code voor Schoonheidsspecialisten. Hierin staan voorschriften ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en hygiëne. Zo weet je zeker dat je in goede en vertrouwden handen bent.

GGD vergunning PMU

Voor microblading ben je bij Tamara in goede handen, ze is gediplomeerd microblading specialist. Omdat dit onder PMU (permanente make-up) valt, is voor het uitoefenen hiervan een GGD vergunning nodig. Dit is wettelijk verplicht. Mooi en Zeker heeft de vereiste GGD goedkeuring voor permanente make-up verkregen. Hierdoor ben je er van verzekerd dat er veilig en hygiënisch wordt gewerkt.

Klik hier om de lijst van schoonheidssalons te zien die een GGD vergunning hebben.

Privacybeleid

Privacy staat bij ons hoog in het vaandel en ons systeem is zodanig ingericht dat we al je persoonlijke informatie vertrouwelijk zullen behandelen. We gebruiken je gegevens alleen om je bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen en het contact met jou te onderhouden. Mocht het voorkomen dat wij jouw gegevens voor andere doeleinden willen gebruiken dan doen wij dit uitsluitend met jouw toestemming. We geven of verkopen jouw informatie niet door aan derden en stellen ze alleen ter beschikking aan partijen die betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling. Hieronder vind je meer details over ons privacybeleid en de veiligheid van het betalen.

Privacy

  • Als je een bestelling plaatst, hebben we je naam, emailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om de bestelling uit te voeren en je van het verloop op de hoogte te stellen.
  • Om het bestellen bij Mooi en Zeker zo prettig mogelijk te maken, slaan wij met jouw toestemming persoonlijke gegevens en gegevens over je bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website en ons aanbod beter op jouw wensen en interesses afstemmen.
  • Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, gebruiken we je emailadres om je te informeren over nieuwtjes en speciale aanbiedingen en promoties. Als je de nieuwsbrief niet (meer) wilt ontvangen, kun je je hiervoor eenvoudig uitschrijven via de link in de nieuwsbrief.
  • We willen je graag aanmoedigen om een review of rating op de Mooi en Zeker website te geven. Hierbij wordt zichtbaar wat jij van jezelf wilt laten zien en kun je kiezen voor je eigen naam of een nickname kiezen.
  • Als je reageert op een actie, vragen wij je naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze acties te meten.
  • Mooi en Zeker maakt geen gebruik van cookies.

Veilig online bestellen

We vinden het fijn dat je vertrouwen in Mooi en Zeker stelt. En dat kan ook want bij ons kun je veilig online boeken of bestellingen plaatsen snel en gemakkelijk.

Contact

We hopen dat onze uitleg over het privacy beleid duidelijk is. Heb je nog vragen, of wil je je gegevens wijzigen, neem dan gerust contact met ons op via info@mooienzeker.nl of via het contactformulier.

Contact opnemen

Oxygenetics bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort
Dermalogica bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort
SPA producten bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort
Lycon waxing bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort
Misencil wimperextensions bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort