Zen sensation 1
Zen sensation 2

Zen sensation

een heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling

De Zen Sensation gezichtsbehandeling is een weldaad voor jouw huid en gestel

Kun jij wel wat ontspanning gebruiken na een stressvolle periode? Naast dat deze behandeling ontspanning biedt, zorg je meteen voor een oppepper van jouw huid. Jouw huid voelt weer heerlijk fris en verzorgd aan.

De gezichtsbehandeling bestaat uit:

Huidanalyse

Milde reiniging

Milde peeling

Gezichtsmassage inclusief decolleté schouders en nek

Verfrissende spray

Ontspannend masker met hoofdmassage

Oogverzorging

Afsluitende verzorging

Zen Sensation gezichtsbehandeling

60 min | € 70

Twijfel je of je de juiste behandeling kiest? Maak gerust deze afspraak, wij passen het desgewenst in overleg nog aan.

Zen behandelruimte bij schoonheidssalon Mooi en Zeker

Waarom een Zen Sensation gezichtsbehandeling?

Voel jij je moe en futloos? Heb je de laatste tijd veel last van stress? Kies dan deze heerlijke relaxerende gezichtsbehandeling. Een weldaad voor lichaam, geest en je huid. De nadruk van deze behandeling ligt op totale ontspanning. Daarom gebruiken wij ook milde producten zoals een milde enzymatische peeling.

Om de behandeling nog extra ontspannend te maken, luister je naar kalmerende muziek op de achtergrond en lig je in de Zen kamer. De Zen kamer voelt alsof je je in een andere wereld waant. En wie wil dat nu niet? Al met al een heerlijke ontsnapping aan de werkelijkheid.

Digital Detox

Wil je een langere ontspannende behandeling? Dan is de Digital Detox ideaal voor jou, het is namelijk een anderhalf uur durende gezichtsbehandeling die nog meer ontspanning biedt.

Lees meer

Glimlach Treatment

Heb jij net een chemokuur ondergaan dan is jouw huid overgevoelig en droog. Hier hebben wij een speciale gezichtsbehandeling voor ontwikkeld met milde producten en gericht op ontspanning.

Lees meer

Specialisten in Zen Sensation

De specialisten

Monique

Werken aan de huid is mijn levensdoel, ik beloof niets dat ik niet kan waarmaken en ik ben pas tevreden als ik bij klanten resultaat heb geboekt! Ik hoop graag iets voor je te kunnen betekenen.

Nicolien

Bij elke behandeling kijk ik wat goed is voor jouw huid en wat deze op dat moment nodig heeft, afhankelijk van jouw wensen. Dat kan iedere keer anders zijn.

Monique Grootveld werkzaam bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

Monique Grootveld

Zen sensation 3

Nicolien Smit

© Copyright 2021. Mooi en Zeker

Scroll naar boven