Wimperextensions schadelijk?

Zijn wimperextensions schadelijk? Het is de angst van iedere vrouw; wimperextensions die schadelijk zijn voor de eigen wimpers…. Aan elkaar geplakte wimpers, geklonterde wimpers, pijnlijke wimpers, afgebroken wimpers. Jeuk en noem maar op.

In de vijf jaar dat ik ervaring heb met wimperextensions heb ik al veel zien langskomen. En ook ik schrok wat er soms aan wimperextensions geplaatst werd. Om nog maar niet te spreken van de lijm die gebruikt werd. Zo een harde lijm dat zelfs mijn lijm remover het er niet normaal van af kon krijgen.

De gevolgen van verkeerd geplaatste wimpers

De gevolgen spreken voor zich, afgebroken wimpers, kale plekken waar nooit meer iets groeit. Allergieën en irritaties aan de ogen.

Ga dus alsjeblieft niet zomaar ergens je wimpers laten zetten.

Juiste lijm en wimpers

Het is belangrijk om een kundig specialist te hebben die een wimper op één enkel haartje plakt en de juiste maat kiest. Iemand die je goed adviseert hoe je de wimpers moet onderhouden. Dat de juiste lijm wordt gebruikt die niet schadelijk is voor de ogen en eigen wimpers. Je hebt maar één paar ogen dus wees daar dan ook zuinig op!

Misencil

Als wimperextensions specialist heb ik ook jarenlang gezocht naar de juiste producten en heb deze eindelijk gevonden in het merk Misencil. Het merk Blink blijf ik nog wel steeds gebruiken maar is wel merkbaar van mindere kwaliteit.

Advies

Voor meer advies over het gebruik van verzorgingsproducten kun je contact met mij opnemen.

Contact opnemen

Oxygenetics bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort
Dermalogica bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort
SPA producten bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort
Lycon waxing bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort
Misencil wimperextensions bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort