Bindweefsel-massage therapie

een bijzonder verstevigende gezichtsbehandeling

bindweefsel massage voor het gelaat bij Monique grootveld, in de salon Mooi en Zeker in Amersfoort
bindweefsel massage voor het gelaat bij Monique grootveld, in de salon Mooi en Zeker in Amersfoort

Wat houdt de bindweefselmassage behandeling in?

Een bindweefselmassage is een intensieve gezichtsmassage die de doorbloeding stimuleert. Door de huid als het ware aan het werk te zetten, is de huid beter in staat om werkstoffen op te nemen. Daarnaast zijn er mooie effecten als gevolg van de behandeling zoals het verstevigen van het bindweefsel, het bevorderen van de celdeling en het verminderen van kraaienpootjes, verslapping en rimpels.

Alle schoonheidsspecialisten kennen de massagetechniek, echter voor het beste resultaat zul je meer kennis in huis moeten hebben. Deze specialistische kennis heeft Monique Grootveld. Zij behandelt elke maandag in onze salon.

Is het jouw eerste afspraak bij ons?
Vul dan het online intakeformulier alvast voor ons in.

Waarom een bindweefselmassage behandeling?

Deze behandeling kan goed worden ingezet voor het bereiken van:

  • minder rimpels

  • minder littekens

  • betere doorbloeding

  • frissere uitstraling

  • betere vochtbalans

  • minder verslapping

  • afvoer van afvalstoffen

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling hoeft met de juiste techniek helemaal niet pijnlijk te zijn. Bij een sterk verkleefde huid is het wel wat gevoeliger. Monique peilt tussendoor regelmatig of de druk niet te stevig is en past dit aan zodra nodig. Het hoeft dus echt niet heel veel pijn te doen zoals sommigen beweren!

Ook geschikt bij donkere wallen

De behandeling kan ook plaatselijk worden ingezet wanneer je last hebt van donkere wallen bij de ogen. Doordat de massage de doorbloeding dusdanig op gang brengt, ervaart men na een paar behandelingen merkbare verbeteringen.

Hoe krijg je het beste resultaat?

Monique past de massage technieken zodanig toe, dat de doorbloeding in de huid op gang wordt gebracht. Verder wordt de huid losgemaakt en wordt met de juiste techniek collageen in de huid aangemaakt. Het collageen in de huid zorgt voor versteviging en zeer effectief bij een verslapte huid.

Het effect van een bindweefselmassage houdt langdurig aan en is in stand te houden door een juist product gebruik en herhalingssessies afhankelijk van de huidconditie. Monique kan jou goed hierbij adviseren

Kuur

Een kuur bestaat uit vier maal een wekelijkse bindweefsel therapie sessie van een uur à € 89,-. Bij afname van een kuur en betaling in eens, krijg je een gratis verzorgingskitje voor thuis.

Monique Grootveld, jouw huidcoach naar een betere huid
Monique Grootveld, jouw huidcoach naar een betere huid

Specialist van deze behandeling

MONIQUE GROOTVELD

Werken aan de huid is mijn levensdoel. Ik beloof niets dat ik niet kan waarmaken en ben pas tevreden wanneer ik resultaat heb geboekt.

Wil je meer informatie?

Wij informeren je graag!

Tamara van Dam, jouw specialist voor wimperextensions, permanente make-up, elektrisch ontharen
Tamara van Dam, jouw specialist voor wimperextensions, permanente make-up, elektrisch ontharen