Huidproblemen

wij helpen en adviseren jou graag, er zijn veel mogelijkheden

Couperose

Couperose is een veelvoorkomende huidaandoening die vooral bij mensen met een lichtere huid voorkomt. Het wordt gekenmerkt door rode, soms paarse en blauwe bloedvaatjes die zichtbaar zijn op de huid van het gezicht.

Grove poriën

Grove poriën zijn een veelvoorkomend huidprobleem waarbij de poriën van de huid groter lijken dan normaal. Dit kan leiden tot een ongelijkmatige huidtextuur en kan ook zichtbare mee-eters veroorzaken.

Mee-eters

Mee-eters ontstaan door overmatige talgproductie en verkeerd cosmetica gebruik. Bij grove poriën is de kans groter dat mee-eters ontstaan. Maar andersom kunnen mee-eters ook grove poriën veroorzaken.

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken ontstaan door zonschade. Eerder opgelopen huidschade of door ouderdom (de zogenaamde lentigo solaris). Gelukkig kunnen we de meeste pigmentvlekken met goed resultaat behandelen.

Rimpels/fijne lijntjes

Rimpels zijn een natuurlijk verschijnsel bij het verouderen van de huid. Vanaf de middelbare leeftijd wordt minder onderhuids bindweefsel en elastine aangemaakt. Toch kunnen we het proces vertragen met de juiste producten en behandelingen.

Rosacea

Een huidaandoening waar men nog steeds onderzoek naar doet. Het belangrijkste is om de voeding aan te passen en het cosmeticagebruik.

Steelwratjes

Steelwratjes zijn ontsierend maar kunnen ook flink in de weg zitten en irriteren. Gelukkig kun je daar snel en pijnloos van af komen!

Wallen onder de ogen

Menigeen krijgt wallen van wallen onder de ogen. Een chirurgische ingreep is vaak heel ingrijpend. Er zijn ook vriendelijke behandelingen, en natuurlijk kun je het ook mooi camoufleren met make-up.

Eczeem

Eénmaal een eczeem uitbraak is lastig te behandelen. Wanneer je hier aanleg voor hebt is het goed om de huid preventief goed te verzorgen maar ook stress en allergenen te vermijden.

Acnébehandeling - Rode huid, droge huid, eczeem, rosacea - Behandeling grove poriën - Bindweefseltherapie - Cold plasma - Zuurstofbehandeling - Green Sea peeling - Fruitzuurpeeling - Carbon peel - Microneedling - Onderkin behandelen - Huidoneffenheden verwijderen - Pigmentvlekken verwijderen (laser) - Waxen -
Ontspanningsmassage - Elektrisch ontharen - Wimperextensions - Verwijderen tatoeage/oude pmu -
Permanente make-up (lippen, eyeliner (met wing), wenkbrauwen schaduw/pixels/ombre/hairstrokes

Je voelt je Mooi en Zeker met onze resultaatgerichte behandelingen