Laat je adviseren door het kundige team van Mooi en Zeker

Tamara van Dam (eigenaresse)

Schoonheidsspecialist met diepgaande kennis over de huid, in het bezit van het diploma voor dermatologie voor schoonheidsspecialisten, diploma voor elektrisch ontharen en diploma voor allround permanente make-up. Bijscholing zorgt ervoor dat zij op de hoogte is van de beste technieken en werkmethoden. Tamara is erg precies en perfectionistisch waardoor je verzekerd bent van het beste resultaat.

Specialisaties: elektrisch ontharen, verwijderen van huidoneffenheden en permanente make-up.

Erika Linktevoet

Schoonheidsspecialiste met diepgaande kennis over de huid, in het bezit van een internationaal diploma voor bio-esthetiek en diverse diploma's voor permanente make-up. Daarnaast spreekt zij ook vloeiend Engels, Frans en Spaans.

Specialisatie: huidverjongende behandelingen, permanente make-up en wimperextensions.

Monique Grootveld

Schoonheidsspecialiste met diepgaande kennis over de huid, in het bezit van het diploma voor dermatologie voor schoonheidsspecialisten en diploma voor bindweefselmassage. Bijscholing zorgt ervoor dat zij zich steeds blijft ontwikkelen in het vak. Monique weet wat jouw huid nodig heeft om een optimaal resultaat te behalen.

Specialisatie: bindweefsel therapie en anti-aging.

Miaa Bilalovic

Schoonheidsspecialiste, sinds 1 september 2022 werkzaam bij Mooi en Zeker. Door haar hoge leercurve heeft zij al veel behandelingen zich eigen gemaakt. Zij kan jou goed adviseren hoe je de huid het beste kunt verzorgen. Miaa is een echte vakvrouw met hart voor het beroep en zal zich snel verder ontwikkelen.

Specialisatie: uitreinigen van de huid

miaa bilalovic, specialist in waxen en ontspannende behandelingen
miaa bilalovic, specialist in waxen en ontspannende behandelingen