Permanente make-up

permanente make-up maakt jouw gezicht compleet

Wil jij dankzij permanente make-up in Amersfoort minder tijd steken in opmaken? Een verzorgd uiterlijk geeft je zelfvertrouwen. Je ogen, lippen en wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor hoe jij eruitziet. Misschien ben je niet geheel tevreden over de dikte en/of vorm van je wenkbrauwen. Of misschien wil jij jouw ogen en lippen accentueren. Permanente make-up is dan de ideale behandeling voor jou. Permanente make-up zorgt altijd voor een permanent verzorgd uiterlijk, ongeacht het tijdstip of de activiteit.

Wil jij graag permanente make-up? Schoonheidssalon Mooi en Zeker helpt je daar graag bij. Maak vandaag nog een afspraak via onderstaande knop of neem contact met ons op.

Wat is permanente make-up in Amersfoort precies?

Mogelijkheden permanente make-up

Alopecia en permanente make-up

Alopecia Areate is een haaraandoening waarbij iemand vrij plotseling gedeeltelijk kaal wordt. Deze aandoening kan op elke leeftijd optreden, bij zowel mannen als vrouwen. Als je alopecia hebt en daar onzeker over bent, kan permanente make-up de oplossing bieden. Wij maken gebruik van speciale technieken die de wenkbrauw er zeer natuurlijk uit laten zien. Daardoor is deze niet van echt te onderscheiden.

Kennis en ervaring in PMU

Bij permanente make-up (PMU) wordt er pigment in de lederhuid gepigmenteerd. Je kan het vergelijken met het zetten van een tatoeage, maar een tatoeagenaald gaat gemiddeld 10 keer dieper de huid in. Een tatoeage is daarom echt permanent. PMU blijft drie tot vijf jaar zichtbaar, daarna vervaagt het. Na drie jaar kan je het gekozen gebied in je gezicht gewoon weer opnieuw laten behandelen.

Je kan je wenkbrauwen, lippen en eyeliner laten pigmenteren. Na de behandeling permanente make-up in Amersfoort voor je wenkbrauwen krijg je mooie natuurlijke wenkbrauwen. De huid wordt als het ware ingekleurd. Het pigment wordt daarbij niet diep de huid in gebracht (zoals bij tatoeëren), waardoor de kleur natuurlijk oogt. PMU Eyeliner zorgt voor een open blik en een natuurlijke lift. Dankzij de semi permanente eyeliner hoef jij je jarenlang niet meer elke ochtend op te maken. Hetzelfde geldt voor het pigmenteren van lippen, waarbij de lip wordt geaccentueerd. Dit zorgt voor een mooie volle vorm.

Om permanente make-up goed uit te voeren is knowhow het allerbelangrijkste. De kennis en ervaring van de schoonheidsspecialiste bepaalt het resultaat van de behandeling. Een van onze schoonheidsspecialisten heeft zich gespecialiseerd in PMU. Zij heeft de beste opleiding gehad en beschikt over het opleidingscertificaat van Annelies Maas en Irma Hulscher. Dit zijn twee zeer gerenommeerde PMU scholen.

PMU Wenkbrauwen

Droom jij er ook van om iedere ochtend in de spiegel te kijken en hele mooie natuurlijke wenkbrauwen te hebben? Met permanente make-up is dat mogelijk. Het lijkt op een tatoeage maar is dat net niet.

PMU Eyeliner

Een eyeliner zorgt voor een open en aantrekkelijke blik en voor een natuurlijke lift van het gezicht. Permanente make-up is een uitkomst zodat je je nooit meer ‘s ochtends hoeft op te maken.

PMU Lippen

Sensuele en goed gevormde lippen zijn het toppunt van vrouwelijkheid. Door middel van permanente make-up kan de natuurlijke lip worden geaccentueerd, waardoor deze voller lijkt en mooier van vorm wordt.

Maak een afspraak voor permanente make-up in Amersfoort

Wil jij graag elke dag mooie volle wenkbrauwen, volle lippen of prachtige eyeliner zonder daar teveel moeite voor te doen? Maak dan via onderstaande knop een afspraak bij schoonheidssalon Mooi en Zeker in Amersfoort. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Kom jij voor het eerst? Vul dan ook alvast het intakeformulier voor ons in.

Tamara van Dam, jouw specialist voor wimperextensions, permanente make-up, elektrisch ontharen
Tamara van Dam, jouw specialist voor wimperextensions, permanente make-up, elektrisch ontharen

Specialisten van deze behandeling

tamara van dam

Je bent bij mij in vertrouwde en kundige handen. Bijscholing zorgt ervoor dat ik op de hoogte ben van de beste technieken en werkmethoden.

Wil je meer informatie?

Wij informeren je graag!

Tamara van Dam, jouw specialist voor wimperextensions, permanente make-up, elektrisch ontharen
Tamara van Dam, jouw specialist voor wimperextensions, permanente make-up, elektrisch ontharen