Reviews van onze klanten

Ik ben nu al een aantal keren geweest en ik moet zeggen dat ik echt heel erg tevreden ben met het resultaat. Over zo wel de behandeling van Nicolien die altijd in een gezellige en gemoedelijke sfeer is en de producten die gebruikt worden ben ik zeer tevreden.. Verder is de service van Tamara ook top. Ik kan het iedereen aanbevelen om eens een behandeling te nemen bij Mooi en Zeker ..

- Lucienne Geerestein -

Super fijne schoonheidssalon, laag drempelig dus gelijk op me gemak gesteld!

- Bep Engelgeer -

Na jaren geen tijd te hebben genomen voor het bezoeken van een schoonheidsspecialiste ging ik overstag door het enthousiasme van Nicolien. En wat ben ik blij! Met haar gastvrije, warme uitstraling en vakkundigheid krijg je bij Nicolien een uitermate professionele gezichts behandeling. Haar kennis van het vak en haar ervaring merk je direct. Tijdens de massage komt het Zen-gevoel helemaal tot uiting en val je bijna inslaap. Heerlijk! Zo jammer als de behandeling ten einde is. Ik kom zeker vaker bij Nicolien terug en kijk er nu al naar uit. Complimenten, Nicolien!

- Ingrid Timman -

Net een bindweefselmassage kuur afgerond bij Monique en ik ben aangenaam verrast en zeer tevreden met het resultaat. Diepere rimpels zijn vager geworden en mijn huid is veel beter doorbloed en heeft daardoor een mooie, gezonde kleur. Het werkt dus echt! En Monique is een echte vakvrouw die tijd voor je neemt en goed uitlegt wat ze doet en waarom. Ze stelt je op je gemak zodat je lekker kunt ontspannen. Een echte aanrader!

- Riët -

Een heerlijke gezichtsbehandeling bij Nicolien is echt een aanrader! Wat een vakvrouw is zij. Ze neemt echt de tijd, luisterde goed naar mijn wensen. En ik kon een uur lang heerlijk ontspannen en van de behandeling genieten. Na een uur ging ik met een heerlijk schoon en verzorgd gezicht blij en tevreden de deur uit. Ook mijn wenkbrauwen waren weer mooi van kleur en in vorm. Dus wil je even lekker ontspannen en goed advies van een echte deskundigen dan is Nicolien echt top!

- Melanie Tansel -

Na de overgang,een baardgroei gekregen,wat ik iedere dag weg moet halen.Nu gaat Tamara elektronisch ontharen.Ben nu 1x geweest dus zal er nog vele keren gaan om dit tot een goed resultaat te laten komen .Ben in goede handen.

- Annie -

Mooie wimpers gekregen, top service, super professioneel.

- Denise-

Alles is weer prima naar wens verlopen. Ik zou Tamara zeker aan vrienden, collega’s en kennissen aanraden .

- Youemay-

Vriendelijke kundige vrouw, mooie wimpers gekregen en binnenkort ga ik terug voor een hele gezichtsbehandeling.

- Jacq-

Ik ga naar Tamara voor wimperextensions. Tamara schept er een eer in om dat heel zorgvuldig te doen. Dus nooit half werk! Elke keer dus weer een smashing blik!

- Judith Veenendaal -

Mijn wenkbrauwen laten doen met microblading. Ik was erg bang dat het eruit zou zien als een veeg inkt in je wenkbrauw maar het is prachtig geworden. Het lijkt alsof je alleen maar wenkbrauwhaartjes ziet, fantastisch! Vijf sterren van mij!

- Yasmin -

Ik heb een maand terug mijn wenkbrauwen laten doen met microblading. Het is echt heel mooi geworden. Gisteren heeft zij mij ook opgemaakt voor mijn trouwdag. Ook dat was de moeite waard. Tamara weet je op je gemak te stellen en kan ook heel enthousiast reageren als het resultaat goed is. Echt een aanrader….

- Wendy Cohrs -

Ik ben voor het eerst bij Tamara geweest en heb een hele fijne gezichtsbehandeling gehad. Tamara creëert een ontspannen omgeving waarin je echt even weg bent. De rustige muziek en mooie producten van Dermalogica maakten het helemaal af. Inderdaad een aanrader!

- Anne Marie -

Ik kom al enkele jaren bij Tamara met heel veel plezier voor heerlijke gezichtsbehandelingen. Het is iedere keer weer een genot om in de stoel te mogen plaats nemen! Een fantastische aanrader!

- Ingrid-

via mijn Zus bij Tamara terecht gekomen, heb veel schoonheidsspecialistes bezocht maar Tamara is het de beste wat me is overkomen, super aanrader voor iedereen …

- Ria Bakker -

Was voor mij de eerste keer dat ik naar een schoonheidsspecialiste ging. Ik had de behandeling anti-age gezichtsbehandeling gekozen. Ik vond het heerlijk. Even een verwenmoment voor mij zelf. Tamara was heel erg vriendelijk en vertelde wat ze aan het doen was. Ze had wel van tevoren gevraagd of ik hier prijs op stelde. Ik vond het een heerlijke rustgevende luxe, dat ik nu zeker vaker zou gaan doen. En bij Tamara ben je in goede handen ook wat betreft de kennis in de produkten.

- Ingrid -

Ik kom nu al zeker 2 jaar bij Tamara van Mooi en Zeker en mijn ervaring is zeer positief! De gezichtsbehandelingen zijn heerlijk en rustgevend enTamara benut dan ook de volledige tijd aan het gezicht. Het afgelopen half jaar doet ze nu ook mijn wimpers naar volle tevredenheid. Mooi en Zeker raad ik zeker aan.

- Aba -

Zoals iedere keer weer een compleet relaxmoment! Samen met een fijne behandeling waardoor ik er weer piekfijn uitzie!

- Diny -

Inmiddels al enkele jaren vaste klant bij Tamara in de salon voor een gezichtsbehandeling. Voor mij echt de ultieme ontspanning. Fijne behandelingen, goed resultaat, heerlijk liggen, en een praatje maken (of stil zijn, wat ik op dat moment fijn vind). Ze past de behandeling aan wat voor mij nodig is. Ontzettend tevreden klant.!!

- Paula-

Wat een heerlijke verwennerij wanneer je bij Tamara in de stoel ligt! Ik ben nu een aantal keer bij haar voor een gezichtsbehandeling geweest en gisteren heeft zij wimperextentions bij me gezet en ik kan niet anders zeggen dan : als je jezelf eens écht wilt verwennen door een professional, die met goede producten werkt in een ontspannen sfeer…dan moet je Zeker naar Tamara!!!

- Peggy van Kessel -

Al een paar jaar kom ik met enige regelmaat bij Tamara. In eerste instantie voor wimperextensions. Deze waren niet van echt te onderscheiden en werden zeer nauwkeurig aangebracht en gaven een mooie, natuurlijke uitstraling. Omdat mijn eigen wimpers en ook mijn wenkbrauwen weer goed zijn aangegroeid, mede door het behandeladvies van Tamara, zijn de extensions niet meer nodig. Nu laat ik mijn wenkbrauwen regelmatig kleuren en af en toe worden er naar mijn wens andere gezichtsbehandelingen gedaan. Tamara geeft professioneel en eerlijk advies en werkt zeer precies. Je voelt je in vertrouwde en vakkundige handen. Daarbij is de sfeer ook erg prettig.

- Miriam -

Bij Mooi en Zeker stap je binnen in een mooie en verzorgde ruimte. Tamara neemt de tijd voor je, geeft professioneel en passend advies en werkt met producten van hoge kwaliteit. Ik heb mijn wenkbrauwen laten microbladen en heb een 3D wimperextensie laten zetten. Ik ben echt ontzettend blij en tevreden met het resultaat! Ik kijk al uit naar de volgende behandelingen.

- Maria Snijder -

Vandaag bij Tamara geweest voor een microblading behandeling met een prachtig resultaat. Tamara werkt heel precies en vakkundig. Het resultaat zijn erg mooi vorm gegeven en donkere wenkbrauwen die goed kleuren bij mijn huid- en haarkleur. Nu heb ik mooie volle en strakke wenkbrauwen. Ben er superblij mee!

- R Kroeze -

Ik heb onlangs een power cleanse bij Mooi en Zeker geboekt. Als fanatieke pulker was er weinig te doen voor Tamara. Daarom heeft ze in overleg een hydraterende en kalmerende behandeling gedaan. De behandeling was heel ontspannend, Tamara geeft uitleg over de stappen en de producten die ze gebruikt. Heel prettig! Ik heb onlangs een power cleanse bij Mooi en Zeker geboekt. Als fanatieke pulker was er weinig te doen voor Tamara. Daarom heeft ze in overleg een hydraterende en kalmerende behandeling gedaan. De behandeling was heel ontspannend, Tamara geeft uitleg over de stappen en de producten die ze gebruikt. Heel prettig!

- Jasmijn -

Ik kom nu al een hele tijd bij Tamara voor een gezichtsbehandeling die soepel aangepast wordt aan mijn persoonlijke probleempjes en wensen. In het begin kwam ik ook voor wimperextensions, maar met een speciale behandeling is dat niet meer nodig en ben ik heel blij met mijn ‘eigen’ wimpers! Het is ook altijd heel ontspannen en gezellig.

- Anneke -

Tamara neemt de tijd voor de behandeling en zorgt voor een zeer ontspannen sfeer. Iedere handeling wordt rustig uitgevoerd en zorgvuldig uitgelegd. Ook heeft Tamara veel kennis over de producten die zij gebruikt. Ook geeft Tamara advies voor de langere termijn en ik kan nu na 6 maanden zien dat mijn huid rustiger en egaler is geworden. Dus de complimenten die ik krijg zijn indirect ook voor jou Tamara!

- Marloes -

Inmiddels al enkele jaren met enige regelmaat bij Tamara in de salon voor een gezichtsbehandeling. Voor mij echt de ultieme ontspanning. Fijne behandelingen, goed resultaat, heerlijk liggen, fijne muziek en een praatje maken (of stil zijn, wat ik op dat moment fijn vind). Tamara voelt erg goed aan wat je als klant wilt. Ook vind ik dat ze goed naar je huid kijkt en rekening met je situatie houdt. Ontzettend tevreden!

- Laura -