Doffe huid 1
Doffe huid 2

Doffe huid

Een doffe huid straalt of glanst niet, en dat komt vaak door een dikke laag dode huidcellen. Deze dikke laag zorgt er ook nog eens voor dat verzorgingsproducten niet goed genoeg kunnen door dringen. Een ander kenmerk is dat afvalstoffen de huid moeilijk kunnen verlaten waardoor de huid last kan krijgen van irritaties, verstopte poriën en zelfs ontstekingen.

Een doffe huid gecombineerd met veel mee-eters zie je vaak bij rokers.

Wat kun je doen?

Je kunt zelf de dode huidcellen regelmatig verwijderen met een gezichtsscrub: een mechanische peeling met korrels. Echter als het hardnekkig is, kun je dit ook laten behandelen in de schoonheidssalon. Daar wordt namelijk gebruik gemaakt van een chemische peeling op basis van zuren en/of enzymen. Hiermee kun je dode huidcellen losweken en verwijderen en verschijnt er een nieuwe glanzende huid. De huidcellen worden eveneens gestimuleerd om nieuwe huidcellen aan te maken. Dit zorgt voor huidvernieuwing en verbetering van de huidconditie.

Verzorging thuis

Reinigende en exfoliërende producten, zoals Special Cleansing Gel of Daily Microfoliant. De Mulitvitamin Thermafoliant is de meest intensieve gezichtsscrub. Voor een chemische peeling kun je het beste Rapid Reveal Peel gebruiken.

Doffe huid 3

Welke behandelingen zijn geschikt:

Power Cleanse

Heb jij een onzuivere huid en zou je daar van af willen? Dan biedt deze gezichtsbehandeling met dieptereiniging uitkomst voor jou. Na deze behandeling voelt jouw huid weer heerlijk schoon en zacht aan.

Forever Young

Bij deze anti-age behandeling pakken wij echt uit. Jouw huid krijgt een boost.

Fruitzuurpeeling

Een fruitzuurpeeling verfrist de huid en verbetert de huid van binnen uit. De fruitzuur behandeling is een complete gezichtsbehandeling van een uur.

Biopeeling

Op basis van kruiden en algenextracten wordt de huid gepeeld.

Microdermabrasie

Met kristallen wordt de bovenste laag van de huid afgeslepen. Hierdoor verschijnt een frisse nieuwe huidlaag.

Specialisten in Doffe Huid behandelen

De specialisten

Monique

Werken aan de huid is mijn levensdoel, ik beloof niets dat ik niet kan waarmaken en ik ben pas tevreden als ik bij klanten resultaat heb geboekt! Ik hoop graag iets voor je te kunnen betekenen.

Nicolien

Bij elke behandeling kijk ik wat goed is voor jouw huid en wat deze op dat moment nodig heeft, afhankelijk van jouw wensen. Dat kan iedere keer anders zijn.

Monique Grootveld werkzaam bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

Monique Grootveld

Doffe huid 4

Nicolien Smit

© Copyright 2021. Mooi en Zeker

Scroll naar boven