Droge huid 1
Droge huid 2

Droge huid

Een droge huid voelt ruw aan als je erover heen wrijft. Er kunnen schilfertjes op de huid zitten en wanneer je de bovenste huidlaag wat lichtjes terugduwt, zie je droogterimpeltjes verschijnen

.Een droge huid voelt trekkerig aan. Vooral vlak na het douchen. Vaak neemt dit gevoel af wanneer men een vette rijke crème aanbrengt. Echter de meeste rijke vette crèmes bevatten goedkope aardoliën die de huid afsluiten. Het probleem intern lost het niet op. De oorzaak wordt niet minder. Wel blijf je deze crèmes smeren omdat je niet zonder kunt.

Een droge huid duidt op een tekort van vocht maar vaak is er ook een tekort aan lipiden (vetten). De huid is geheel uit balans en vaak ook geïrriteerd. De natuurlijke barrière (beschermlaag van de huid) is aangetast. Crèmes kunnen irriteren en de huid kan overgevoelig worden voor cosmetica.

Wat kun je doen?

Gebruik de juiste hydraterende producten en laat je hierbij adviseren door een schoonheidsspecialist.

Verzorging thuis

Hydraterende en exfoliërende producten, zoals Intensive Moisture Cleanser en de Superfoliant. De Intensive Moisture Balances is een heerlijk hydraterende crème. Maar voor jouw huid kunnen specifiek andere producten nodig zijn. Dit kunnen wij tijdens een huidanalyse beoordelen.

Droge huid 3

Welke behandelingen zijn geschikt:

Huidanalyse

Met scan apparatuur wordt een analyse van de huid gedaan. Hierbij wordt eveneens het vochtgehalte gemeten.

Intensive Moisture gezichtsbehandeling

Een super hydraterende behandeling die jou van de droogte afhelpt.

Specialisten in het behandelen van de droge huid

De specialisten

Monique

Werken aan de huid is mijn levensdoel, ik beloof niets dat ik niet kan waarmaken en ik ben pas tevreden als ik bij klanten resultaat heb geboekt! Ik hoop graag iets voor je te kunnen betekenen.

Nicolien

Bij elke behandeling kijk ik wat goed is voor jouw huid en wat deze op dat moment nodig heeft, afhankelijk van jouw wensen. Dat kan iedere keer anders zijn.

Monique Grootveld werkzaam bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

Monique Grootveld

Droge huid 4

Nicolien Smit

© Copyright 2021. Mooi en Zeker

Scroll naar boven