Elektrische epilatie Apilus x-Cel

de nieuwste manier van definitieve ontharing

BEHANDELINGEN

Tamara van Dam

elektrisch ontharen bij Mooi en Zeker door middel van Apilus x-Cel
elektrisch ontharen bij Mooi en Zeker door middel van Apilus x-Cel

Wat is elektrisch ontharen?

Met een flinterdunne naald wordt er gedurende een seconde met hoogfrequente elektriciteit de eiwitten in het haarzakje vernietigd waardoor er geen haar meer kan groeien.

De methode elektrisch ontharen bestaat al heel lang en is bewezen nog steeds het meest effectief omdat de ontharing gegarandeerd definitief is. Daarnaast kunnen ook de lichte haarkleuren of moeilijke haren worden onthaart. Het is geschikt en betaalbaar voor iedereen.

Zoals altijd, kies ik voor de beste kwaliteit en heb ik gekozen voor het apparaat Apilus xCel Pur waar nog maar weinig schoonheidssalons mee werken. Dit apparaat heeft de hoogste ongeëvenaarde frequentie waardoor je sneller werkt en hetgeen voor meer comfort van de behandeling zorgt.

Apilus xCel Pur

Door de uitzonderlijke snelheid zorgt de 27 MHz thermolyse techniek, voor een zeer gelokaliseerde en nauwkeurige coagulatie aan de basis van de haarfollikel, waarbij de warmte nauwelijks in het omliggende weefsels voorkomt. Het is gebiedsgerichte vernietiging van de cellen die verantwoordelijk zijn voor haargroei. De Apilus xCel Pur is momenteel nog het enige apparaat dat deze snelheid kan leveren. En daarom een unieke ontharingsbehandeling bij Mooi en Zeker in Amersfoort. Het geavanceerde ontharingsapparaat is instelbaar voor de individuele pijngrens per cliënt, zodat deze nimmer overschreden wordt.

Met het elektrisch ontharen apparaat is het ook mogelijk om door middel van coagulatie de volgende huidoneffenheden te behandelen:

  • rode aders in het gezicht (couperose/rosacea)

  • steelwratjes (fibromen)

  • gerstekorrels (milia)

  • mee-eters (comedonen)

Is de behandeling pijnlijk?

De stroompulsjes gaan in de haarzakjes en dit kan gevoelig zijn maar niet pijnlijk. Bovendien is het apparaat waarmee ik werk instelbaar op de pijngrens van de individuele cliënt en per lichaamsgebied. En dat is uniek in Nederland en vooral in Amersfoort.

Na de behandeling

Direct na de behandeling kan de huid rood zijn of lichtelijk gezwollen aanvoelen. Een aantal uur na de behandeling zou de huid er normaal uit moeten zien.

Tussen de behandelingen door raad ik aan om een goede zonnebrand te gebruiken (minimaal factor 30) en niet te harsen of epileren in het te behandelen gebied.

Wat kost een behandeling

Behandelduur 15 minuten € 37,50
Behandelduur 30 minuten € 67,50
Behandelduur 45 minuten € 92,50
Behandelduur 60 minuten € 112,50 (*)

(*)in tegenstelling tot vele andere apparatuur is het met Apilus xCel Pur mogelijk om de behandeling langer dan 60 minuten te laten duren vanwege het extreme comfort van de behandeling.

Aantal benodigde behandelingen

Bij het behandelen van huidoneffenheden is één behandeling of soms een tweede behandeling nodig.

Voor definitieve ontharing kan in het begin wekelijkse behandeling nodig zijn met zo nu en dan een jaarlijkse onderhoudsbehandeling. Meestal is de behandelduur afhankelijk van medicijngebruik en hormonale invloed. Door het geavanceerde Apilus apparaat, ben je meer zeker van de effectiviteit van de behandelingen waardoor in vergelijking met andere instituten minder behandelingen nodig zullen zijn!

Vergoeding kosten bij zorgverzekering

Mocht je als vrouw ongewenste donkere overbeharing hebben, dan kun je met een verwijzing van de huisarts, een deel van de kosten declareren bij de ziektenkostenverzekering, afhankelijk van hoe je verzekerd bent.