Microdermabrasie

stimuleert de huidvernieuwing

Wat houdt Microdermabrasie in?

Microdermabrasie is een populaire behandeling in de cosmetische wereld. Het is een niet-invasieve methode waarbij de bovenste laag van de huid wordt verwijderd met behulp van kleine kristallen. Het doel van de behandeling is om de huid glad en stralend te maken, fijne lijntjes te verminderen en de textuur van de huid te verbeteren. De behandeling kan effectief zijn voor verschillende huidproblemen, zoals acne, littekens en hyperpigmentatie. Het is een veilige en pijnloze procedure die meestal minder dan een uur duurt. Na de behandeling kan de huid enige roodheid en gevoeligheid vertonen, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele dagen. Over het algemeen is microdermabrasie een geweldige manier om de gezondheid en uitstraling van uw huid te verbeteren.

Waarom een microdermabrasie gezichtsbehandeling?

Heb jij een doffe of onrustige huid? Dan kan het goed zijn om de huid te vernieuwen met een microdermabrasie behandeling. Kristallen zorgen voor een schurend en polijstend effect waardoor eveneens huidvernieuwing kan plaatsvinden. Door het verwijderen van de dode huidlaag, kunnen de hoogwaardige producten beter door de huid worden opgenomen.

Wat is het resultaat van microdermabrasie?

Wil jij huidverbetering bereiken? Dan is microdermabrasie bij uitstek geschikt voor ieder huidtype. Het is een eenvoudige behandeling die zeer effectief is en geen bijwerkingen kent. Daarom is microdermabrasie de best geadviseerde gezichtsbehandeling om huidverbetering te bereiken. Iedere huidskleur en huidtype is geschikt voor deze behandeling. De microdermabrasie gezichtsbehandeling kan worden toegepast om littekens te behandelen, pigmentvlekken, rimpels, de gevoelige huid en het verkleinen van poriën. Wanneer je een bepaald huidprobleem wilt aanpakken, dan is één behandeling onvoldoende. Je kunt dan het beste meerdere behandelingen als kuur inzetten en nog beter is het als je dit combineert met hoogwaardige producten van Dermalogica.

Tamara van Dam, jouw specialist voor wimperextensions, permanente make-up, elektrisch ontharen
Tamara van Dam, jouw specialist voor wimperextensions, permanente make-up, elektrisch ontharen
Nicolien Smit, jouw anti-age huidspecialist
Nicolien Smit, jouw anti-age huidspecialist
Monique Grootveld, jouw huidcoach naar een betere huid
Monique Grootveld, jouw huidcoach naar een betere huid

Specialisten van deze behandeling

MONIQUE GROOTVELD

Werken aan de huid is mijn levensdoel. Ik beloof niets dat ik niet kan waarmaken en ben pas tevreden wanneer ik resultaat heb geboekt.

nICOLIEN SMIT

Bij elke behandeling kijk ik wat goed is voor jou en voor jouw huid. Wat heeft jouw huid op dit moment het meest nodig en wat zijn jouw wensen.

tamara van dam

Je bent bij mij in vertrouwde en kundige handen. Bijscholing zorgt ervoor dat ik op de hoogte ben van de beste technieken en werkmethoden.

Jouw wensen zijn belangrijk, wij leveren kwaliteit en goed resultaat

Twijfel je of je de juiste behandeling kiest? Maak gerust deze afspraak, wij passen het desgewenst in overleg nog aan.

Is het jouw eerste afspraak bij ons? Vul dan het intakeformulier alvast voor ons in.

Heb je nog vragen?

Wij helpen je graag verder!

Monique Grootveld, Tamara van Dam, Nicolien Smit
Monique Grootveld, Tamara van Dam, Nicolien Smit