Onrustige huid 1
Onrustige huid 2

Onrustige huid

Een onrustige huid kenmerkt zich door bultjes en/of vlekjes en/of talgbultjes en/of onderhuidse ontstekingen. Wanneer dit ineens uit het niets opkomt, kan het zijn dat de huid veel afvalstoffen kwijt wil. Een veel voorkomende oorzaak is stress, veranderingen in hormonen, leefomgeving of leefwijze.

Wat kun je doen?

Laat de huid beoordelen en goed behandelen in de salon. Volg onze adviezen op en gebruik thuis de juiste producten voor een langere periode. Pas je leefwijze aan.

Verzorging thuis

Less is more. Geen enkel product gebruiken zorgt niet voor verbetering. Een enkel product die qua intensiteit kan worden opgebouwd is het devies. Laat je hierbij goed door ons adviseren.

gezichtsbehandelingen bij schoonheidssalon Mooi en Zeker

Welke behandelingen zijn geschikt:

Huidanalyse

Met scan apparatuur wordt een analyse van de huid gedaan. Hierbij wordt eveneens het vochtgehalte gemeten.

Biopulse Thearpy

Deze bijzondere biopulse gezichtsbehandeling reset de huid. De doorbloeding komt op gang en zuurstofrijk bloed komt hiervoor in de plaats waardoor er een ontgifting plaatsvindt. Daarna kan de huid herstellen met hydraterende behandelingen en

Power Cleanse

Een dieptereiniging voor de huid. Mee-eters en andere onzuiverheden worden verwijderd.

Biopeeling

Een peeling op basis van kruiden en algenextracten zorgen voor een betere huidstructuur.

Specialisten in het behandelen van de onrustige huid

De specialisten

Monique

Werken aan de huid is mijn levensdoel, ik beloof niets dat ik niet kan waarmaken en ik ben pas tevreden als ik bij klanten resultaat heb geboekt! Ik hoop graag iets voor je te kunnen betekenen.

Nicolien

Bij elke behandeling kijk ik wat goed is voor jouw huid en wat deze op dat moment nodig heeft, afhankelijk van jouw wensen. Dat kan iedere keer anders zijn.

Monique Grootveld werkzaam bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

Monique Grootveld

Onrustige huid 3

Nicolien Smit

© Copyright 2021. Mooi en Zeker

Scroll naar boven