Onzuivere huid 1
Onzuivere huid 2

Onzuivere huid

Wanneer je last hebt van puistjes, witte talgbultjes, mee-eters en verstopte poriën, spreken we van een onzuivere huid. De verhoogde talgproductie veroorzaakt deze verschijnselen. Vaak is de talgproductie verhoogd naar aanleiding van stress of hormoonschommelingen. Ook kan het ontstaan door verkeerd productgebruik.

Wat kun je doen?

De onzuivere huid dient dagelijks twee keer goed gereinigd te worden. Dit om overtollig talg, afvalstoffen en vervuiling van buitenaf te verwijderen om te voorkomen dat de onzuivere huid steeds erger wordt of zelfs gaat ontsteken.

Pas het productgebruik aan en eventueel ook je leefwijze. Tijdens een behandeling in de salon komt dit uitgebreid ter sprake.

Verzorging thuis

Producten met salicylzuur zorgen ervoor dat de talgaanmaak wordt verminderd. Wanneer je last hebt van veel ontstekingen wordt geadviseerd eerst een ander product te gebruiken. Ga in ieder geval geen reinigingsproducten gebruiken die je niet hoeft af te spoelen (zoals miscellair water); deze drogen de huid teveel uit en hebben een averechts effect.

de onzuivere huid laten reinigen bij schoonheidssalon Mooi en Zeker

Welke behandelingen zijn geschikt:

Huidanalyse

Met scan apparatuur wordt een analyse van de huid gedaan. Hierbij wordt eveneens het vochtgehalte gemeten.

Biopulse Thearpy

Deze bijzondere biopulse gezichtsbehandeling reset de huid. De doorbloeding komt op gang en zuurstofrijk bloed komt hiervoor in de plaats waardoor er een ontgifting plaatsvindt. Daarna kan de huid herstellen met hydraterende behandelingen en

Power Cleanse

Een dieptereiniging voor de huid. Mee-eters en andere onzuiverheden worden verwijderd.

Biopeeling

Een peeling op basis van kruiden en algenextracten zorgen voor een betere huidstructuur.

Teenage Delight

Een aangepaste behandeling voor tieners gericht op het uitreinigen en weghalen van onzuiverheden. Verzorgingsadvies is onderdeel van de behandeling.

Specialisten in het behandelen van de onzuivere huid

De specialisten

Monique

Werken aan de huid is mijn levensdoel, ik beloof niets dat ik niet kan waarmaken en ik ben pas tevreden als ik bij klanten resultaat heb geboekt! Ik hoop graag iets voor je te kunnen betekenen.

Nicolien

Bij elke behandeling kijk ik wat goed is voor jouw huid en wat deze op dat moment nodig heeft, afhankelijk van jouw wensen. Dat kan iedere keer anders zijn.

Monique Grootveld werkzaam bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

Monique Grootveld

Onzuivere huid 3

Nicolien Smit

© Copyright 2021. Mooi en Zeker

Scroll naar boven