Eyeliner PMU 1
Eyeliner PMU 2

PMU Eyeliner

permanente make-up maakt jouw gezicht compleet

Perfect zittende eyeliner met permanente make-up

Een eyeliner zorgt voor een open en aantrekkelijke blik en voor een natuurlijke lift van het gezicht. Permanente make-up is een uitkomst zodat je je nooit meer ‘s ochtends hoeft op te maken. Je kunt kiezen voor een natuurlijke eyeliner, of voor de zogenoemde ‘design’ eyeliner, waarbij er een dikkere en vollere eyeliner ontstaat.

PMU Eyeliner

70 min | vanaf € 180

neem het ingevulde intakeformulier mee naar jouw eerste afspraak

eyeliner permanente make-up door Tamara van Dam bij schoonheidssalon Mooi en Zeker

Hoe gaat de behandeling?

Jouw wensen staan centraal. Wanneer je voor het eerst bij mij in Amersfoort langskomt luister ik goed naar wat je verwachtingen zijn van de permanente make-up, wat de reden is dat je dit wenst en welke kleur en/of vorm je in gedachte hebt. Permanente make-up is vakwerk en kan alleen succesvol en mooi worden uitgevoerd wanneer wij samen tot het gewenste ontwerp komen.


Wij bespreken de gewenste vorm, de gewenste kleur, waar je voor- tijdens en na de behandeling rekening mee dient te houden, zodat de mooiste resultaten worden behaald. Vervolgens teken ik het ontwerp, zodat je precies weet wat je kunt verwachten en niet voor verrassingen komt te staan. Een permante make-up behandeling duurt gemiddeld anderhalf uur inclusief de intake en voortekenen. De tijdsduur is ook afhankelijk van het gebied en je wensen.


Portfolio

Bekijk hier mijn portfolio van permanente make-up; wenkbrauwen, eyeliner en full lips.

Na de behandeling

Meestal is de pigmentatie na de behandeling iets donkerder dan gewenst. Vier dagen hierna wordt het behandelde gebied iets lichter, dit kan gepaard gaan met kleine korstjes/schilfers. Gedurende twee weken kan de intensiteit van het pigment verschillen. Na zes weken vindt er een tweede behandeling plaats. Hierbij kunnen nog correcties aangebracht worden in vorm en kleur.

Je krijgt uitgebreide nazorginstructies mee. Het is erg belangrijk om deze goed op te volgen.

Specialist in permanente make-up

De specialist

Tamara

Je bent bij mij in vertrouwde en kundige handen. Nog steeds doe ik aan bijscholing om op de hoogte te zijn van de beste technieken en werkmethoden en leer het vak van gerenommeerde topspecialisten.

Tamara van Dam, schoonheidsspecialiste bij schoonheidssalon Mooi en Zeker

Tamara van Dam

© Copyright 2021. Mooi en Zeker

Scroll naar boven