PMU Full lips

perfect mooi gekleurde lippen met permanente make-up

full lips permanente make-up amersfoort
full lips permanente make-up amersfoort

Wat houdt de behandeling in?

Sensuele en goed gevormde lippen zijn het toppunt van vrouwelijkheid. Door middel van permanente make-up kan de natuurlijke lip worden geaccentueerd, waardoor deze voller lijkt en mooier van vorm wordt. Ik maak gebruik van de full lips techniek, hierbij worden de lippen volledig ingekleurd. Maar het is ook mogelijk om alleen de lipliner te kleuren met bijvoorbeeld een schaduw naar binnen toe.

Met een speciaal permanente make-up apparaat wordt met een fijne naald pigment ingebracht. De behandeling duurt ongeveer 2,5 uur.

Hoe gaat de behandeling?

Jouw wensen staan centraal. Wanneer je voor het eerst bij mij in Amersfoort langskomt luister ik goed naar wat je verwachtingen zijn van de permanente make-up, wat de reden is dat je dit wenst en welke kleur en/of vorm je in gedachte hebt. Permanente make-up is vakwerk en kan alleen succesvol en mooi worden uitgevoerd wanneer wij samen tot het gewenste ontwerp komen.

Ik maak gebruik van de full lips techniek, hierbij worden de lippen volledig ingekleurd. Dit gebeurt met dezelfde kleur als het lipcontour. Ideaal voor lippen met weinig kleur en de wens om altijd gekleurde lippen te hebben.

Wij bespreken de gewenste vorm, de gewenste kleur, waar je voor- tijdens en na de behandeling rekening mee dient te houden, zodat de mooiste resultaten worden behaald. Vervolgens teken ik het ontwerp, zodat je precies weet wat je kunt verwachten en niet voor verrassingen komt te staan.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Na de eerste keer plaatsen van PMU, zal er veel pigment weer verdwijnen; dat is volkomen normaal. Daarom zal een 2e of 3e behandeling nodig zijn (de nabehandeling is inbegrepen).

Het is een proces maar het resultaat mag er uiteindelijk zijn!

Na de behandeling

Meestal is de pigmentatie na de behandeling iets donkerder dan gewenst. Vier dagen hierna wordt het behandelde gebied iets lichter, dit kan gepaard gaan met kleine korstjes/schilfers. Gedurende twee weken kan de intensiteit van het pigment verschillen. Na zes weken vindt er een tweede behandeling plaats. Hierbij kunnen nog correcties aangebracht worden in vorm en kleur.

Je krijgt uitgebreide nazorginstructies mee. Het is erg belangrijk om deze goed op te volgen.

Voor de behandeling

Zorg ervoor dat je zonder make-up aankomt, hou er rekening mee dat de huid 3 dagen niet nat mag worden.

Drink die ochtend geen koffie en de dag daarvoor geen alcohol.

Zorg dat het intakeformulier is ingevuld en verzonden.

Opfris behandeling

Gedurende de jaren wordt het pigment afgestoten en lichter van kleur. Om de frisse look te behouden adviseer ik jou om elke twee jaar een opfrisbehandeling te doen. Dit is binnen een uur gedaan en extra voordelig wanneer je bij mij terug komt.

Tamara van Dam, jouw specialist voor wimperextensions, permanente make-up, elektrisch ontharen
Tamara van Dam, jouw specialist voor wimperextensions, permanente make-up, elektrisch ontharen

Specialist van deze behandeling

tamara van dam

Je bent bij mij in vertrouwde en kundige handen. Bijscholing zorgt ervoor dat ik op de hoogte ben van de beste technieken en werkmethoden.

Wil je meer informatie?

Wij informeren je graag!

Tamara van Dam, jouw specialist voor wimperextensions, permanente make-up, elektrisch ontharen
Tamara van Dam, jouw specialist voor wimperextensions, permanente make-up, elektrisch ontharen