Full lips PMU 1
Full lips PMU 2

PMU Full lips

perfect mooi gekleurde lippen met permanente make-up

Perfect gevormde lippen met permanente make-up, full lips

Sensuele en goed gevormde lippen zijn het toppunt van vrouwelijkheid. Door middel van permanente make-up kan de natuurlijke lip worden geaccentueerd, waardoor deze voller lijkt en mooier van vorm wordt. Ik maak gebruik van de full lips techniek, hierbij worden de lippen volledig ingekleurd.

PMU Full lips

2,5 uur | vanaf € 490

Neem het ingevulde intakeformulier mee naar de afspraak

pmu full lips permanente make-up door Tamara van Dam bij schoonheidssalon Mooi en Zeker

Hoe gaat de behandeling?

Jouw wensen staan centraal. Wanneer je voor het eerst bij mij in Amersfoort langskomt luister ik goed naar wat je verwachtingen zijn van de permanente make-up, wat de reden is dat je dit wenst en welke kleur en/of vorm je in gedachte hebt. Permanente make-up is vakwerk en kan alleen succesvol en mooi worden uitgevoerd wanneer wij samen tot het gewenste ontwerp komen.


Ik maak gebruik van de full lips techniek, hierbij worden de lippen volledig ingekleurd. Dit gebeurt met dezelfde kleur als het lipcontour. Ideaal voor lippen met weinig kleur en de wens om altijd gekleurde lippen te hebben.


Wij bespreken de gewenste vorm, de gewenste kleur, waar je voor- tijdens en na de behandeling rekening mee dient te houden, zodat de mooiste resultaten worden behaald. Vervolgens teken ik het ontwerp, zodat je precies weet wat je kunt verwachten en niet voor verrassingen komt te staan.


Portfolio

Bekijk hier mijn portfolio van permanente make-up; wenkbrauwen, eyeliner en full lips.

Na de behandeling

Meestal is de pigmentatie na de behandeling iets donkerder dan gewenst. Vier dagen hierna wordt het behandelde gebied iets lichter, dit kan gepaard gaan met kleine korstjes/schilfers. Gedurende twee weken kan de intensiteit van het pigment verschillen. Na zes weken vindt er een tweede behandeling plaats. Hierbij kunnen nog correcties aangebracht worden in vorm en kleur.

Je krijgt uitgebreide nazorginstructies mee. Het is erg belangrijk om deze goed op te volgen.

Opfrisbehandeling

Gedurende de jaren wordt het pigment afgestoten en lichter van kleur. Om de frisse look te behouden adviseer ik jou om elke twee jaar een opfrisbehandeling te doen. Dit is binnen een uur gedaan en extra voordelig wanneer je bij mij terug komt.

Maak een afspraak voor een opfrisbehandeling

Specialist in permanente make-up

De specialist

Tamara

Je bent bij mij in vertrouwde en kundige handen. Nog steeds doe ik aan bijscholing om op de hoogte te zijn van de beste technieken en werkmethoden en leer het vak van gerenommeerde topspecialisten.

Tamara van Dam, schoonheidsspecialiste bij schoonheidssalon Mooi en Zeker

Tamara van Dam

© Copyright 2021. Mooi en Zeker

Scroll naar boven