PMU Wenkbrauwen 1
PMU Wenkbrauwen 2

PMU Wenkbrauwen

perfect gevormde wenkbrauwen met permanente make-up

Perfect gevormde wenkbrauwen met pmu wenkbrauwen

Droom jij er ook van om iedere ochtend in de spiegel te kijken en hele mooie natuurlijke wenkbrauwen te hebben? Met permanente make-up is dat mogelijk. Het lijkt op een tatoeage maar is dat net niet.

PMU Wenkbrauwen

1,5 uur | € 380

opfrisbehandeling binnen 2 jaar: € 120

neem het ingevulde intakeformulier mee naar de behandeling


pmu wenkbrauwen, hairstrokes permanente make-up door Tamara van Dam bij schoonheidssalon Mooi en Zeker

Hoe gaat de behandeling?

Permanente make-up is het inkleuren van de huid net als bij een tatoeage. Het verschil is echter dat het pigment van permanente make-up minder diep in de huid wordt gebracht. Dit is zeer belangrijk omdat je een mooie natuurlijke kleur wilt verkrijgen. Hoe dieper het pigment de huid in gaat, hoe meer risico op verkleuring. Een permanente make-up specialist houdt hier heel veel rekening mee.


Voor het zetten van wenkbrauwen door middel vanpmu, zijn er een aantal technieken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de ‘ombre’ techniek, hierbij wordt de wenkbrauw ‘ingekleurd’. Doordat de schaduw verschillende sterktes in kleur kan hebben, kan er een mooie overloop van licht naar donker gecreëerd worden. Er ontstaat hierdoor een natuurlijk zachte wenkbrauw.


De zogenoemde ‘hairstroke’ techniek is ook een bekende en zeer geliefde techniek voor het zetten van permanente make-up. Hairstroke techniek, ook wel de haartjes techniek genoemd, is er voor de zeer natuurlijk ogende wenkbrauwen. Met een flinterdunne naald wordt een wenkbrauw geheel of gedeeltelijk gecreëerd door haartjes te pigmenteren in de huid. Doordat er haartjes bij jouw echte wenkbrauwharen worden getekend, is het resultaat heel natuurlijk.


Zowel de hairstroke als de ombre techniek kunnen ook gecombineerd worden voor een nog mooier effect.


Wij bespreken de gewenste vorm, de gewenste kleur, waar je voor- tijdens en na de behandeling rekening mee dient te houden, zodat de mooiste resultaten worden behaald. Vervolgens teken ik het ontwerp, zodat je precies weet wat je kunt verwachten en niet voor verrassingen komt te staan.


Portfolio

Bekijk hier mijn portfolio van permanente make-up; wenkbrauwen, eyeliner en full lips.

Na de behandeling

Meestal is de pigmentatie na de behandeling iets donkerder dan gewenst. Vier dagen hierna wordt het behandelde gebied iets lichter, dit kan gepaard gaan met kleine korstjes/schilfers. Gedurende twee weken kan de intensiteit van het pigment verschillen. Na zes weken vindt er een tweede behandeling plaats. Hierbij kunnen nog correcties aangebracht worden in vorm en kleur.

Je krijgt uitgebreide nazorginstructies mee. Het is erg belangrijk om deze goed op te volgen.

Opfrisbehandeling

Gedurende de jaren wordt het pigment afgestoten en lichter van kleur. Om de frisse look te behouden adviseer ik jou om elke twee jaar een opfrisbehandeling te doen. Dit is binnen een uur gedaan en extra voordelig wanneer je bij mij terug komt.

Maak een afspraak voor een opfrisbehandeling

Specialist in permanente make-up

De specialist

Tamara

Je bent bij mij in vertrouwde en kundige handen. Nog steeds doe ik aan bijscholing om op de hoogte te zijn van de beste technieken en werkmethoden en leer het vak van gerenommeerde topspecialisten.

Tamara van Dam, schoonheidsspecialiste bij schoonheidssalon Mooi en Zeker

Tamara van Dam

© Copyright 2021. Mooi en Zeker

Scroll naar boven