Waxen benen

weg met de stoppeltjes en ongewenste haartjes

Geen ongewenste haargroei meer op de benen

Wil jij geen ongewenste haargroei op jouw benen en niet meer iedere dag scheren? Dan is waxen een mooie uitkomst voor jou. De haartjes blijven langdurig weg en groeien zacht terug. Mooi en Zeker gebruikt Lycon wax voor de gevoelige huid voor een mooi resultaat zonder irritaties.

Waarom waxen?

Veel mensen kiezen ervoor om hun benen te waxen vanwege verschillende redenen. Waxen zorgt voor een gladde huid omdat het de haarwortels verwijdert en voorkomt dat nieuwe haren snel groeien. Dit betekent dat je langer kunt genieten van een haarvrije huid. Bovendien is waxen een effectieve manier om ongewenste haargroei te verminderen en de textuur van de huid te verbeteren. Het is minder pijnlijk dan epileren en scheren en veroorzaakt minder irritatie. Door regelmatig te waxen, worden de haartjes ook dunner en minder stug waardoor het proces minder pijnlijk wordt. Het is belangrijk om een professionele waxing salon te bezoeken om ervoor te zorgen dat de behandeling veilig en hygiƫnisch wordt uitgevoerd.

Hoe lang blijven de haartjes weg?

Iedere dag groeien er nieuwe haartjes. De haartjes blijven ongeveer 4 weken weg. Wanneer je het regelmatig bijhoudt, komen de haartjes minder snel terug.

Het is ook mogelijk om de haren definitief te laten verwijderen door middel van elektrisch ontharen. Bij benen adviseren wij wel om deze eerst te laseren en dan de resthaartjes met elektrische epilatie verder te behandelen. Ook deze behandeling bieden wij aan in onze salon.

Ontharing met Lycon Wax

Pijnloze ontharing d.m.v. waxen. Deze waxbehandeling is mogelijk met een haargroei vanaf 1 mm en is inclusief voorbehandeling en nabehandeling om roodheid en irritaties van de huid te voorkomen. Er wordt gewerkt met wax van Lycon.

Na het waxen met Lycon blijven de haartjes langer weg dan bij een normale wax of hars.

Tamara van Dam, jouw specialist voor wimperextensions, permanente make-up, elektrisch ontharen
Tamara van Dam, jouw specialist voor wimperextensions, permanente make-up, elektrisch ontharen
Nicolien Smit, jouw anti-age huidspecialist
Nicolien Smit, jouw anti-age huidspecialist

Specialisten van deze behandeling

nICOLIEN SMIT

Bij elke behandeling kijk ik wat goed is voor jou en voor jouw huid. Wat heeft jouw huid op dit moment het meest nodig en wat zijn jouw wensen.

tamara van dam

Je bent bij mij in vertrouwde en kundige handen. Bijscholing zorgt ervoor dat ik op de hoogte ben van de beste technieken en werkmethoden.

Miaa Bilalovic, specialist in waxen en ontspannende behandelingen
Miaa Bilalovic, specialist in waxen en ontspannende behandelingen
mIAA BILALOVIC

Bij mij kom je helemaal tot rust, ik ben pas tevreden wanneer jij ontspannen de deur uit gaat! Ik hoop graag iets voor jou te kunnen betekenen.

Jouw wensen zijn belangrijk, wij leveren kwaliteit en goed resultaat

Twijfel je of je de juiste behandeling kiest? Maak gerust deze afspraak, wij passen het desgewenst in overleg nog aan.

Is het jouw eerste afspraak bij ons? Vul dan het intakeformulier alvast voor ons in.

Heb je nog vragen?

Wij helpen je graag verder!

Monique Grootveld, Tamara van Dam, Nicolien Smit
Monique Grootveld, Tamara van Dam, Nicolien Smit