Waxen benen 1
Waxen benen 2

Waxen benen

mooie gladde benen voor langere tijd

Benen waxen met hotwax van Lycon

Wil jij geen ongewenste haargroei bij de benen, dan is waxen van de benen een mooie uitkomst voor jou. De haartjes blijven langdurig weg en groeien zacht terug. Mooi en Zeker gebruikt Lycon wax voor de gevoelige huid voor een mooi resultaat zonder irritaties.

Waxen benen

20 min | vanaf € 25

elektrisch ontharen, permanente make-up, huidoneffenheden verwijderen in de lichte kamer van schoonheidssalon Mooi en Zeker

Andere wax mogelijkheden:

Oksels waxen

Woon jij in Amersfoort en wil jij ook gladde benen en niet iedere dag hoeven scheren? Dan is waxen een mooie uitkomst voor jou aangezien de haartjes langdurig wegblijven.

Rug waxen

Wil jij geen ongewenste haargroei op de rug, dan is het waxen van de rug een mooie uitkomst voor jou. De haartjes blijven langdurig weg en groeien zacht terug.

Bikinilijn waxen

Woon jij in Amersfoort en wil jij ook een mooie bikinilijn en niet iedere dag hoeven scheren? Dan is waxen een mooie uitkomst voor jou aangezien de haartjes langdurig wegblijven.

Kin waxen

Wil jij geen ongewenste haargroei bij de kin, dan is de kin waxen een mooie uitkomst voor jou. De haartjes blijven langdurig weg en groeien zacht terug.

Bovenlip waxen

Wil jij geen ongewenste haargroei boven de lip, dan is de bovenlip waxen een mooie uitkomst voor jou. De haartjes blijven langdurig weg en groeien zacht terug.

Ontharing met Lycon Wax

Pijnloze ontharing d.m.v. waxen. Deze waxbehandeling is mogelijk met een haargroei vanaf 1 mm en is inclusief voorbehandeling en nabehandeling om roodheid en irritaties van de huid te voorkomen. Er wordt gewerkt met wax van Lycon.

Na het waxen met Lycon blijven de haartjes langer weg dan bij een normale wax of hars.

lycon wax bij schoonheidssalon Mooi en Zeker

Lycon wax:

Maakt je huid zacht

Harsen vanaf 1 mm haarlengte

Wax in heerlijke geuren

Nagenoeg pijnloos

Lage temperaturen

Geen irritaties voor de huid

Specialisten in Waxen benen

De specialisten

Tamara

Je bent bij mij in vertrouwde en kundige handen. Nog steeds doe ik aan bijscholing om op de hoogte te zijn van de beste technieken en werkmethoden en leer het vak van gerenommeerde topspecialisten.

Nicolien

Bij elke behandeling kijk ik wat goed is voor jouw huid en wat deze op dat moment nodig heeft, afhankelijk van jouw wensen. Dat kan iedere keer anders zijn.

Tamara van Dam, schoonheidsspecialiste bij schoonheidssalon Mooi en Zeker

Tamara van Dam

Waxen benen 3

Nicolien Smit

© Copyright 2021. Mooi en Zeker

Scroll naar boven