Wenkbrauwen verven

benadrukt jouw gezichtscontouren

Waarom wenkbrauwen verven?

Wanneer jij van jezelf lichte wenkbrauwen hebt, of dat deze heel licht worden door de zon in de zomer, dan kan het verven van jouw wenkbrauwen de uitkomst zijn. Ook bij het grijzer worden van de wenkbrauwharen is het raadzaam om de wenkbrauwen in een zachte kleur bij te verven zodat deze zichtbaar blijven.

Heb je niet zoveel wenkbrauwhaar? Dan zou permanente make-up een betere oplossing kunnen zijn.

Hoe lang blijft de verf zitten?

Bij het verven van de wenkbrauwen komt er ook pigment op de huid, dit verdwijnt na 2 a 3 dagen. De wenkbrauwverf die in de haren zit verdwijnt na 5 tot 6 weken.

‘s Ochtends sneller klaar zijn ?

Wil jij ‘s ochtends sneller klaar zijn met het aanbrengen van jouw make-up? Dat kan! Bijvoorbeeld semi-permanente make-up van de wenkbrauwen of eyeliner zodat je deze niet elke ochtend hoeft aan te brengen. Of wimperextensions zodat je niet uren bezig bent met de perfecte mascara. Overigens is veelvuldig gebruik van mascara erg belastend voor de wimpers.

Wil jij weten hoe je permanent mooi gevormde wenkbrauwen kunt krijgen? Lees dan meer over permanente make-up.

Tamara van Dam, jouw specialist voor wimperextensions, permanente make-up, elektrisch ontharenTamara van Dam, jouw specialist voor wimperextensions, permanente make-up, elektrisch ontharen
Monique Grootveld, jouw huidcoach naar een betere huidMonique Grootveld, jouw huidcoach naar een betere huid

Specialisten van deze behandeling

MONIQUE GROOTVELD

Werken aan de huid is mijn levensdoel. Ik beloof niets dat ik niet kan waarmaken en ben pas tevreden wanneer ik resultaat heb geboekt.

tamara van dam

Je bent bij mij in vertrouwde en kundige handen. Bijscholing zorgt ervoor dat ik op de hoogte ben van de beste technieken en werkmethoden.

Miaa Bilalovic, specialist in waxen en ontspannende behandelingenMiaa Bilalovic, specialist in waxen en ontspannende behandelingen
mIAA BILALOVIC

Bij mij kom je helemaal tot rust, ik ben pas tevreden wanneer jij ontspannen de deur uit gaat! Ik hoop graag iets voor jou te kunnen betekenen.

Wil je meer informatie?

Wij informeren je graag!

Tamara van Dam, jouw specialist voor wimperextensions, permanente make-up, elektrisch ontharen
Tamara van Dam, jouw specialist voor wimperextensions, permanente make-up, elektrisch ontharen