Wimperextensions 1
Wimperextensions 2

Wimperextensions

gegarandeerd de mooiste natuurlijke wimpers met mascaralook

Wimperextensions van Misencil met een natuurlijke uitstraling

Voor de mooiste wimperextensions uit Amersfoort en omstreken ga je naar Mooi en Zeker! Kies voor kwaliteit. De wimperlijm heeft een medische graad acrylaat en veroorzaakt daardoor minder problemen en de kans op allergieën wordt verkleind. Jouw eigen wimpers blijven in top conditie door de kunde en ervaring van Tamara.

Wimperextensions

60 min | vanaf € 51

de mooiste wimperextensions vind je bij schoonheidssalon mooi en zeker

Waarom wimperextensions bij Mooi en Zeker?

Bij Mooi en Zeker werk ik daarom met Misencil wimperextensions. Ontwikkeld in Canada door een oogarts en dit merk voldoet aan de strengste vereisten van veiligheid. Het acrylaat in de wimperlijm is van medische kwaliteit en daardoor kunnen 60% van de allergiepatiënten wel tegen deze wimperlijm. Door goed te kijken naar de conditie van de eigen wimpers, zul je verzekerd zijn dat bij langdurig dragen van wimperextensions de eigen wimpers intact blijven.

Misencil wimpers hebben een natuurlijk resultaat.

De extensions van het merk Misencil worden haartje voor haartje op jouw eigen wimpers geplakt met speciale wimperlijm. De extensions zijn van prachtige kwaliteit en voel je haast niet zitten. De maximale hechtduur ligt tussen de 5-7 weken. Wil je jouw wimpers continu mooi houden dan wordt aanbevolen om binnen 4 weken de extensions bij te werken.

Jouw voordeel

Wanneer je de Misencil behandeling kiest, hoef jij minder vaak af te spreken om de wimpers op te vullen. De wimperextensions blijven veel langer goed zitten en zullen bovendien niet draaien. De extensions zijn niet schadelijk voor de eigen wimpers, mits je er zelf een goede verzorging op nahoudt.

Mocht je allergisch aangelegd zijn, dan is dit het enige merk dat voorkomt dat je een allergie opbouwt. De kans op afgebroken wimpers is aanzienlijk minder ten opzichte van andere merken. Begin dan wel gelijk met Misencil zodat je niet al reeds een allergie elders hebt opgebouwd.

Verzorgingslijn Misencil

Misencil heeft een speciale verzorgingslijn ontwikkeld om jouw wimpers na de behandeling zo lang mogelijk mooi te houden en thuis te verzorgen.

Maar door jarenlange ervaring weten wij precies welke producten je kunt gebruiken voor een langere levensduur.

Dit is waarom je voor Mooi en Zeker kiest:

Meer dan 10 jaar ervaring

Kundig, secuur en precies

Geen allergie opbouw

Medische graad lijm

Geen schade aan eigen wimpers

Diepgaande kennis over producten

Een natuurlijk resultaat

Specialist in wimperextensions

De specialist

Je bent bij mij in vertrouwde en kundige handen. Nog steeds doe ik aan bijscholing om op de hoogte te zijn van de beste technieken en werkmethoden en leer het vak van gerenommeerde topspecialisten.

Tamara van Dam, schoonheidsspecialiste bij schoonheidssalon Mooi en Zeker

Tamara van Dam

© Copyright 2021. Mooi en Zeker

Scroll naar boven