Wimpers verven 1
Wimpers verven 2

Wimpers verven

zwarte wimpers tot in de puntjes

Perfecte wimpers

Door jouw wimpers te verven, zijn de wimpers diepzwart ook tot in de uiteinden. Zo komen jouw wimpers nog mooier naar voren qua lengte en kleur. Wil je een mascaralook? Dan is wimperextensions misschien een betere keuze. Het is ook mogelijk om een wimperlift te doen zodat rechte wimpers mooi gekruld omhoog gaan staan.

Wimpers verven

15 min | € 17

‘s Ochtends sneller klaar zijn ?

Wil jij ‘s ochtends sneller klaar zijn met het aanbrengen van jouw make-up? Dat kan! Bijvoorbeeld semi-permanente make-up van de wenkbrauwen of eyeliner zodat je deze niet elke ochtend hoeft aan te brengen. Of wimperextensions zodat je niet uren bezig bent met de perfecte mascara. Overigens is veelvuldig gebruik van mascara erg belastend voor de wimpers.

Wil jij weten hoe je permanent mooi gevormde wenkbrauwen kunt krijgen? Lees dan meer over permanente make-up.

Wil jij weten hoe je langdurig mooie lange wimpers kunt krijgen? Lees dan meer over wimperextensions.

Specialist in perfecte wimpers

De specialist

Je bent bij mij in vertrouwde en kundige handen. Nog steeds doe ik aan bijscholing om op de hoogte te zijn van de beste technieken en werkmethoden en leer het vak van gerenommeerde topspecialisten.

Tamara is werkzaam op de maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdagochtend. Zij is gespecialiseerd in permanente make-up, wimperextensions en elektrisch ontharen.

Tamara van Dam, schoonheidsspecialiste bij schoonheidssalon Mooi en Zeker

Tamara

© Copyright 2021. Mooi en Zeker

Scroll naar boven