Zorgeloze huid

kenmerken en advies over het behandelen van de zorgeloze huid

Oorzaken van een zorgeloze huid

Ja, het bestaat echt, een zorgeloze huid. Maar is dit blijvend of kan dit veranderen? Factoren zoals milieuvervuiling, de uv-straling, stress, onze huidige voeding en leefwijze kan roet in het eten gooien. Hormonale wisselingen bij bijvoorbeeld een zwangerschap kan je huid ook zomaar veranderen.

Dus hoe verzorg je een zorgeloze huid en hoe hou je die met al die externe invloeden in goede conditie?

Hoe herken je een zorgeloze huid?

De zorgeloze huid kenmerkt zich door verfijnde poriën, gladde en glanzende huid die egaal van kleur is.

Hoe hou je de huid zorgeloos?

Het begint al op tienerleeftijd. Op die leeftijd beginnen met een goed verzorgingsritueel is de basis voor later. Vaak ontbreekt op die leeftijd kennis van de huid en hoe je deze goed kunt verzorgen. In ons beroep van schoonheidsspecialiste vinden wij het dan ook onze taak om deze kennis wel wijd te verspreiden onder de mensen.

Voor de mensen die echt willen investeren in hoe ze er later uit zullen zien, is de schoonheidsspecialist een must. Aan de specialist de taak om hem/haar te begeleiden gedurende de verschillende stadia van zijn/haar leven.

Verzorging thuis

Gebruik als basis dagelijks een mild reinigingsproduct, een lichte hydraterende crème, zonbescherming met UV-A en UV-B bescherming.

Investeer nu voor later

Resultaat bereik je na herhaaldelijke inspanningen. Wanneer je 1 x naar de sportschool gaat heb je ook niet meteen effect. Pas na regelmatig sporten wel. Ditzelfde geldt voor huidverbetering.

De combinatie van het opvolgen van de dagelijkse gewoonterituelen in de huidverzorging samen met regelmatige bezoekjes aan de salon en het gebruik van de juiste producten afhankelijk van seizoen en huidconditie, zorgen voor blijvend resultaat wat jaren later juist nog meer zichtbaar zal zijn en winst oplevert.

Jouw investering nu betaalt zich uit over 10 jaar!

Voel je Mooi en Zeker met Onze Beautybehandelingen

Gezichtsbehandeling - Bindweefsel - Biopulse - Microdermabrasie - Fruitzuurpeeling - Carbon peel - Microneedling - Huidoneffenheden verwijderen - Pigmentvlekken verwijderen (laser) - Waxen -
Ontspanningsmassage - Elektrisch ontharen - Wimperextensions - Verwijderen tatoeage/oude pmu -
Permanente make-up (lippen, eyeliner, wenkbrauwen ombre/haistrokes)

Heb je nog vragen?

Wij helpen je graag verder!

Monique Grootveld, Tamara van Dam, Nicolien Smit
Monique Grootveld, Tamara van Dam, Nicolien Smit