Zorgeloze huid 1
Zorgeloze huid 2

Zorgeloze huid

Een zorgeloze huid?

Wat een geluk als je een prachtige huid hebt die weinig problemen laat zien. Een dergelijke huid is echter wel een zeldzaamheid. Ons huidige voedings- en leefpatroon, de milieuvervuiling buiten en welvaartsziekten zorgen voor strubbelingen van onze huid. Het begint al op tienerleeftijd. Op die leeftijd beginnen met een goed verzorgingsritueel is de basis voor later. Vaak ontbreekt op die leeftijd kennis van de huid en hoe je deze goed kunt verzorgen. In ons beroep van schoonheidsspecialiste vinden wij het dan ook onze taak om deze kennis wel wijd te verspreiden onder de mensen.

Voor de mensen die echt willen investeren in hoe ze er later uit zullen zien, is de schoonheidsspecialist een must. Aan de specialist de taak om hem/haar te begeleiden gedurende de verschillende stadia van zijn/haar leven.

Bij Mooi en Zeker bestaat perfect niet

Wat is perfect? Voor iedereen is dat beeld anders. Wij vinden het veel belangrijker dat je jezelf mooi vindt. Verbetering en verfraaiing is goed, maar dit moet niet omslaan in morbiditeit. Dus tot op zekere hoogte zullen wij bepaalde behandelingen stimuleren en in sommige situaties zullen wij zelfs plastische chirurgie toejuichen.

Echter zelfacceptatie en toch goed voor jezelf zorgen is iets waar wij meer achter staan. Daarom ook onze leus: “Be Your Own Kind of Beautiful”.

Te verwachten resultaat van productgebruik en/of behandelingen

Resultaat bereik je na herhaaldelijke inspanningen. Wanneer je 1 x naar de sportschool gaat heb je ook niet meteen effect. Pas na regelmatig sporten wel. Ditzelfde geldt voor huidverbetering. De combinatie van het opvolgen van de dagelijkse gewoonterituelen in de huidverzorging samen met regelmatige bezoekjes aan de salon en het gebruik van de juiste producten afhankelijk van seizoen en huidconditie, zorgen voor blijvend resultaat wat jaren later juist nog meer zichtbaar zal zijn en winst oplevert.

Investeer dus NU al in het verbeteren van je huid voor over tien jaar!

zorgeloze huid behandelen bij schoonheidssalon mooi en zeker

Welke behandelingen zijn geschikt:

Huidanalyse

Ontdek hoe het gesteld is met de huid door middel van een huidscan.

Biopulse therapy

Doe eens in de zoveel tijd een ontgiftende behandeling zodat de huid een reset krijgt.

Forever Young

Deze behandeling is altijd goed, ook bij een zorgeloze huid. Met de anti-age producten krijgt je huid weer een echte boost.

Specialisten in het behandelen van de zorgeloze huid

De specialisten

Monique

Werken aan de huid is mijn levensdoel, ik beloof niets dat ik niet kan waarmaken en ik ben pas tevreden als ik bij klanten resultaat heb geboekt! Ik hoop graag iets voor je te kunnen betekenen.

Nicolien

Bij elke behandeling kijk ik wat goed is voor jouw huid en wat deze op dat moment nodig heeft, afhankelijk van jouw wensen. Dat kan iedere keer anders zijn.

Monique Grootveld werkzaam bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

Monique Grootveld

Zorgeloze huid 3

Nicolien Smit

© Copyright 2021. Mooi en Zeker

Scroll naar boven