Gevoelige huid 1
Gevoelige huid 2

Gevoelige huid

Een gevoelige huid laat zich vaak zien als een rode geïrriteerde huid die weinig kan verdragen. Vaak jeukt deze huid en soms is deze schilferig.

Het kan zijn dat de huid niet in balans is door een tekort aan water of lipiden (zie ook droge huid).

Mensen met couperose (rode adertjes in het gezicht, rode appelwangen, neus en kin) hebben ook een gevoelige en dunne huid. Adertjes kunnen weggehaald worden door middel van coagulatie. Het flasheffect kan men voorkomen door allerlei aanpassingen te doen in voeding en leefstijl.

Allergie (contactallergie) kan ook een gevoelige en reactieve huid veroorzaken. Vaak is een gevoelige huid ook genetisch bepaald. Dit kan men achterhalen door een trucje.

Rosacea is een huidaandoening waarbij de huid rood en ontstoken is. Er zijn aanpassingen in voeding en leefwijze die de uitbarstingen kunnen verminderen.

Wat kun je doen?

Gebruik de juiste producten en laat je hierbij adviseren door een schoonheidsspecialist.

Verzorging thuis

Less is more. Geen enkel product gebruiken zorgt niet voor verbetering. Een enkel product die qua intensiteit kan worden opgebouwd is het devies. Laat je hierbij goed door ons adviseren.

Gevoelige huid 3

Welke behandelingen zijn geschikt:

Huidanalyse

Met scan apparatuur wordt een analyse van de huid gedaan. Hierbij wordt eveneens het vochtgehalte gemeten.

Intensive Moisture gezichtsbehandeling

Een super hydraterende behandeling die jou van de droogte afhelpt.

Biopulse Thearpy

Deze bijzondere biopulse gezichtsbehandeling reset de huid. De doorbloeding komt op gang en zuurstofrijk bloed komt hiervoor in de plaats waardoor er een ontgifting plaatsvindt. Daarna kan de huid herstellen met hydraterende behandelingen en

Specialisten in het behandelen van de gevoelige huid

De specialisten

Monique

Werken aan de huid is mijn levensdoel, ik beloof niets dat ik niet kan waarmaken en ik ben pas tevreden als ik bij klanten resultaat heb geboekt! Ik hoop graag iets voor je te kunnen betekenen.

Nicolien

Bij elke behandeling kijk ik wat goed is voor jouw huid en wat deze op dat moment nodig heeft, afhankelijk van jouw wensen. Dat kan iedere keer anders zijn.

Monique Grootveld werkzaam bij Mooi en Zeker, jouw schoonheidssalon in Amersfoort

Monique Grootveld

Gevoelige huid 4

Nicolien Smit

© Copyright 2021. Mooi en Zeker

Scroll naar boven