Uiterlijke verbeteringen

om zelfverzekerd en goed voor de dag te komen

Biopulse Therapy

Deze bijzondere behandeling stimuleert de doorbloeding van de huid en ontgift de huid van alle afvalstoffen. Wij adviseren om deze behandeling te kiezen wanneer je voor het eerst de schoonheidssalon bezoekt en voornemens bent om op regelmatige basis jouw huid te gaan boosten.

De biopulse therapy gezichtsbehandeling bij Mooi en Zeker is een goede start
De biopulse therapy gezichtsbehandeling bij Mooi en Zeker is een goede start
Wimperextensions

Voor een mooie oogopslag kies jij voor wimperextensions. Je eigen wimpers worden verlengd met kunstwimpers op een hele natuurlijke en mooie manier. Wij gebruiken kwaliteit zodat jouw eigen wimpers geen schade ondervinden. De techniek zorgt ervoor dat je dit langdurig kunt doen.

Wenkbrauwen verven

Wanneer je meer uitdrukking wilt in jouw gezicht en je hebt lichte wenkbrauwen van jezelf, dan is het verven van de wenkbrauwen een goede oplossing.

Permanente make-up

Met permanente make-up zie jij er altijd goed uit. Je hoeft niet meer zelf in de weer met potloden. Het is ook een uitkomst als je zelf weinig of licht wenkbrauwhaar hebt.

Je bent bij ons in goede en vertrouwde handen!

Wimpers verven

Laat jouw ogen meer spreken met geverfde wimpers. Wanneer je geen mascara wilt dragen maar toch jouw wimpers op een natuurlijke manier wilt zien.

Wenkbrauwen epileren

Met goed gevormde en verzorgde wenkbrauwen kun jij zelfverzekerd de dag door komen. Een mooie strakke vorm kan bepalend zijn voor jouw gezicht.

Huidoneffenheden verwijderen

Huidoneffenheden kunnen ontsierlijk zijn of gewoonweg irriteren. Het is mogelijk om pigmentvlekken, steelwratjes, ouderdomsvlekken, moedervlekken, rode haarvaatjes te verwijderen middels coagulatie.

Bovenlip waxen

Haartjes in het gezicht kunnen ontsierend zijn. Het waxen van de bovenlip geeft zelfvertrouwen.

Elektrisch ontharen

Haartjes in het gezicht kunnen niet altijd weg gelasered worden. Elektrisch ontharen is al jaar en dag de meest effectieve manier voor definitieve ontharing.

Waxen gelaat

Alle haartjes in het gezicht worden verwijderd. In de hals, de kaaklijn, wangen en bovenlip.

Verwijderen permanente make-up

Wanneer jouw oude permanente make-up elders niet mooi is gezet of is verkleurd, dan is het soms wenselijk om dit eerst te verwijderen. Tegenwoordig kan dit heel effectief met de picolaser. Deze effectieve laser kan het in 2 a 3 behandelingen weg krijgen.

Pigmentvlekken verwijderen

Bij een egale huidskleur ziet de huid er minder oud uit. Naarmate we ouder worden ontstaat er steeds meer pigmentatie. Ook ouderdomsvlekken kunnen verschijnen.

Zie er jonger uit en laat ze eenvoudig weghalen met de picolaser.

Voel je Mooi en Zeker met Onze Beautybehandelingen

Gezichtsbehandeling - Bindweefsel - Biopulse - Microdermabrasie - Fruitzuurpeeling - Carbon peel - Microneedling - Huidoneffenheden verwijderen - Pigmentvlekken verwijderen (laser) - Waxen -
Ontspanningsmassage - Elektrisch ontharen - Wimperextensions - Verwijderen tatoeage/oude pmu -
Permanente make-up (lippen, eyeliner, wenkbrauwen ombre/haistrokes)